Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali își testează jucătorii! Cine sunt cei doi internaționali care luptă pentru un loc de titular la FCSB: „Nu știu care e mai bun!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 decembrie 2021, 10:55

Gigi Becali își testează jucătorii! Cine sunt cei doi internaționali care luptă pentru un loc de titular la FCSB: „Nu știu care e mai bun!

Gigi Becali testează doi jucători de la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Becali a explicat de ce cei doi internaționali își împart minutele la FCSB. „Eu vreau să văd care e mai bun. De asta am zis să joace când ăla, când ăla. Eu, în momentul ăsta, nu știu care e mai bun. Eu trebuie să mă conving. Depinde de ei!„, a explicat Becali la AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum se implică Gigi Becali la FCSB

Gigi Becali este cunoscut ca un patron care vrea să știe și să controleze tot ce se întâmplă la echipa sa. Finanțatorul FCSB a dat cărțile pe față și a dezvăluit modalitatea în care se implică la echipă. Becali susține că i-a impus jucători chiar și lui Edi Iordănescu.

Gigi Becali a dezvăluit la AS.ro că, după ce i-a acceptat condițiile lui Edi Iordănescu, i-a impus acestuia trei jucători care să evolueze mereu. Este vorba despre Tavi Popescu, Adrian Șut și Sorin Șerban.

Toată lumea zice că se bagă Becali la echipă. Nu, domne! Eu îi trasez niște indicații. Uite, ce vreau, eu, când vii aici! Ce? Lui Edi nu i-am zis, i-am zis și lui. I-am zis: uite, vreau să joace Tavi Popescu, Șut și Șerban. Asta i-am zis de la început, când am semnat contractul.

– A fost de acord?
– Da!

Reclamă

A zis OK, Tavi și Șut, la Șerban mai discutăm. El a fost și accidentat. Eu i-am zis asta pentru că eu vreau să-i vând. Omul a fost de acord, care e problema!?„, a spus Becali pentru AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și