Închide meniul

Gigi Becali l-a contrazis pe Marius Şumudică. Cerinţa care nu a putut fi îndeplinită. Patronul roş-albaştrilor a spus tot! „Nu vom colabora niciodată”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 mai 2021, 20:23

Gigi Becali l-a contrazis pe Marius Şumudică. Cerinţa care nu a putut fi îndeplinită. Patronul roş-albaştrilor a spus tot! „Nu vom colabora niciodată

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali anunţă că Marius Şumudică nu va mai fi antrenorul lui FCSB

Şumudică a anunţat că nu acceptă să îi fie dictate schimbările din loja oficială. Totuşi, Becali asigură că de vină ar fi fost staff-ul pe care dorea să îl aducă fostul atacant al Rapidului. Marius Şumudică îşi dorea ca preparatorul fizic al roş-albaştrilor, Thomas Neubert, să fie dat afară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali l-a contrazis pe Marius Şumudică. Motivul pentru care au picat negocierile!

Nu a spus el că, dacă patronul vede mai bine la televizor şi vrea schimbare, o să o facă? A zis că ne consultăm. Dacă nu mă ştia, mai accepta, trimitea contractul? Crezi că trimitea buletinul? El a vrut să vină cu staff-ul lui, e nu. E posibil după presiunea cu suporterii de la Giuleşti, presiunea cu suporterii noştri.

El a zis că vine cu staff-ul lui, patru persoane. Eu am zis că nu îl dau afară pe Neubert. Ne-am rugat de el să îl luăm, s-a certat şi cu Reghecampf. El a spus: ‘Bine Gigi, nu mai vin’. Hai noroc!„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

După ce a refuzat contractul trimis de Gigi Becali, Marius Şumudică a anunţat că nu va putea niciodată să colaboreze cu patronul lui FCSB. Reacţia latifundiarului din Pipera a fost promptă. Gigi Becali l-a contrazis pe Marius Şumudică.

Nu ştiu, el spunea că visul lui e să antreneze cu mine, să antreneze la echipa mea. Atunci îi zic şi eu la fel: ‘Rămânem prieteni foarte buni, dar nu vom colabora niciodată’„, a anunţat Becali.

Reclamă

Marius Şumudică: „Cu mine e greu să faci 5 schimbări, tu, patronul clubului. Nu accept aşa ceva”

Până să îl refuze pe Gigi Becali, Şumudică a anunţat că nu va accepta ca patronul roş-albaştrilor să îi facă schimbările, aşa cum s-a întâmplat în ultima perioadă la FCSB.

Am mai spus-o şi o repet. Nu am atacat niciun antrenor care a condus FCSB. Eu consider că săptămână de săptămână jucătorii sunt antrenaţi de un antrenor, de un preparator. Nu cred că sunt antrenaţi de Gigi Becali. La momentul în care Gigi face schimbările, sau nu ştiu ce se întâmplă la pauză. Cu mine e greu să faci 5 schimbări, tu patronul clubului. Sau 3 schimbări. Nu accept aşa ceva.

Dar, dacă Gigi are o iniţiativă, vede altfel de sus sau de la televizor şi vine cu o idee, asta nu înseamnă că nu o iau în calcul. Dar, cu Şumudică e exclus să faci schimbările. Porumboiu şi Niculae veneau cu idei. Niculae îl trimitea pe Buduru”, a spus Şumudică.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și