Închide meniul

Marius Şumudică a rupt tăcerea! Ce a spus despre relaţia cu Gigi Becali. „Cu mine e greu să faci 5 schimbări, tu, patronul clubului. Nu accept aşa ceva. E exclus”

Antena Sport Publicat: 20 mai 2021, 16:03

Reclamă
Marius Şumudică a rupt tăcerea! Ce a spus despre relaţia cu Gigi Becali. „Cu mine e greu să faci 5 schimbări, tu, patronul clubului. Nu accept aşa ceva. E exclus

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Marius Şumudică comentează relaţia cu Becali!

„Am mai spus-o şi o repet. Nu am atacat niciun antrenor care a condus FCSB. Eu consider că săptămână de săptămână jucătorii sunt antrenaţi de un antrenor, de un preparator. Nu cred că sunt antrenaţi de Gigi Becali. La momentul în care Gigi face schimbările, sau nu ştiu ce se întâmplă la pauză. Cu mine e greu să faci 5 schimbări, tu patronul clubului. Sau 3 schimbări. Nu accept aşa ceva.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dar, dacă Gigi are o iniţiativă, vede altfel de sus sau de la televizor şi vine cu o idee, asta nu înseamnă că nu o iau în calcul. Dar, cu Şumudică e exclus să faci schimbările. Porumboiu şi Niculae veneau cu idei. Niculae îl trimitea pe Buduru”, a spus Şumudică, la Digi Sport.

Marius Şumudică comentează relaţia cu Becali! Ce spune şi Adrian Porumboiu

Pe de altă parte, Adrian Porumboiu îl contrazice pe Şumudică. Adrian Porumboiu, care a colaborat cu Şumi la Vaslui, susţine că tehnicianul asculta toate „sfaturile” primite de la conducere.

„Vor fi prieteni, se vor înţelege. E un băiat ascultător, sau un antrenor ascultător. Îl va asculta pe Becali. Nu văd probleme. Sunt mulţi draci, chiar şi cei care se dau fraţi. Şi pe mine mă asculta, categoric, da. Vor face un cuplu foarte bun şi probabil că nu îi va depăşi cu nimic condiţia lui Petrea. Într-un moment de neatenţie îi poate spune să joace cu 12 jucători.

E treaba lor ce fac. Crezi că va depăşi cu o virgulă ce spune Gigi? Antrenor e Gigi. Nici eu nu am fost altfel, nici Berlusconi. Vor să câştige pe mâna lor. Îmi pare bine când văd oameni care erau îngheţaţi şi acum sunt îmbrăţişaţi”, a spus Porumboiu, pentru AntenaSport.

Reclamă

Cei doi au colaborat la Vaslui, în 2012. Doar 9 etape a stat la conducerea moldovenilor Şumi, fiind înlocuit la acea vreme de Edi Iordănescu. El a fost eliminat din cupele europene şi avea doar 15 puncte după primele 9 runde.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 2-1. Vinicius a deschis scorul, jucătorii lui Tuchel au întors fabulos partida 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament Vezi toate știrile
Citește și