Închide meniul

Gigi Becali l-a criticat dur pe Florin Talpan: „Nebunia României!”

Sebastian Cristian Publicat: 7 aprilie 2023, 23:45

Reclamă
Gigi Becali l-a criticat dur pe Florin Talpan: Nebunia României!”

Gigi Becali l-a criticat dur pe Florin Talpan

Gigi Becali / Profimedia

Gigi Becali l-a criticat dur pe Florin Talpan. Scandalul dintre patronul de la FCSB și juristul de la CSA continuă, iar latifundiarul din Pipera i-a oferit o nouă replică juristului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totul a plecat după ce Florin Talpan a declarat din nou că va face tot posibilul pentru ca FCSB să nu joace pe stadionul din Ghencea.

Gigi Becali l-a criticat dur pe Florin Talpan: „Nebunia României!”

„Iar venim la nebunia României. Uite care e nebunia României. Vedem că sunt datorii de 33 de milioane, de 30 de milioane la unii care fac fotbal. Cheltuie bani ca să vadă lumea fotbal și vine unul care spune că nu vrea să te lase să faci fotbal. Vine Talpan și zice că nu vrea el! Numai în România se poate întâmpla asta.

Acum mă așteptam să vă enervați și voi și să luați atitudine. Becali, când a luat Steaua, a fost cu miniștrii, au semnat și au dat într-o asociație, care avea milioane de euro datorie, se ducea în insolvență.

Am dat 40 de milioane de euro, am câștigat campioante, am jucat cu Real Madrid, am fost peste tot cu Becali și zeci de milioane date. Să nu ne spui tu nouă, Talpane, că a furat Becali Steaua, că n-a furat. Dacă n-a furat, lasă-l pe om în pace în ultimul ceas. Tu îți dai seama? Talpan e susținut de Armata Română. Asta e nebunia României”, a spus Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Gigi Becali, mulțumit de Elias Charalambous: „Am zis la început că trebuie să se acomodeze cu Pintilii. Acum trebuie să se acomodeze Pintilii cu el!”

Gigi Becali este mulțumit de Elias Charalambous. Patronul de la FCSB a avut cuvinte de laudă pentru noul antrenor al vicecampioanei României.

Chiar și așa, latifundiarul din Pipera a recunoscut că doar el va fi cel care va decide la echipă, chiar dacă tehnicianul cipriot are cunoștintele necesare pentru a prelua în totalitate echipa.

Mai mult decât atât, Gigi Becali a vorbit în termeni laudativi despre Elias Charalambous, pe care îl consideră peste Mihai Pintilii, în ceea ce privește calitățile de antrenor.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu vă spun un lucru. Când l-am adus, am zis că la început trebuie să se acomodeze cu Pintilii. Acum trebuie să se acomodeze Pintilii cu el. V-am dat raspunsul, nu? L-am adus pentru ceva şi acum mi-am dat seama la ce se întâmplă. E un bun antrenor, un bun specialist.

L-am adus pentru că trebuia să aducem antrenor. Şi acum chiar am adus un antrenor. Până mor o să mă ţină pe mine cineva? Până pun mâinile pe piept, comand eu”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și