Închide meniul

Gigi Becali l-a desfiinţat pe Olimpiu Moruţan, iar Galatasaray încearcă să profite. Ofertă de ultimă oră făcută de turci pentru mijlocaşul lui FCSB

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 august 2021, 10:38

Gigi Becali l-a desfiinţat pe Olimpiu Moruţan, iar Galatasaray încearcă să profite. Ofertă de ultimă oră făcută de turci pentru mijlocaşul lui FCSB

Gigi Becali l-a desfiinţat pe Olimpiu Moruţan, iar Galatasaray încearcă să profite

Profimediaimages

Nemulţumit de evoluţiile lui Moruţan, Gigi Becali este dispus să accepte şi o ofertă de trei milioane de euro pentru internaţionalul român. Vestea a ajuns la urechile lui Fatih Terim, care este din nou interesat de jucătorul care a marcat de opt ori în ultima ediţie a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ofertă de ultimă oră pentru Olimpiu Moruţan

Potrivit jurnaliştilor turci de la aspor.com, Gatasaray a început din nou negocierile pentru aducerea lui Olimpiu Moruţan. Vor să vadă dacă finanţatorul vicecampioanei României a glumit şi fac o ultimă ofertă pentru mijlocaşul lui FCSB. Dacă luna trecută erau dispuşi să achite 8 milioane de euro, acum sunt gata să plătească de aproape trei ori mai puţin.

Un lucru e cert. În cazul în care oferta de 3 milioane de euro va fi refuzată, nu se va mai pune problema ca Moruţan să ajungă la Galatasaray!

Numai banii, la mine e cu banii, deja încep să pierd bani, până acum nu era problemă, dacă eu din 10 milioane, cer 3 milioane pe Moruțan și nu mai dă nimeni, eu care am refuzat ofertă de 8 milioane…

Dacă aveam un Edi Iordănescu, care să antreneze echipa, dacă Todoran antrena ca Edi nu aveam probleme, că nu ar fi contat dacă greșeam o schimbare, cum am făcut când l-am schimbat pe Olaru cu Moruțan, dar nu știam că Moruțan e atât de mortăciune. Acum a venit mătușa lui să stea cu el…”, a spus Gigi Becali, zilele trecute, la digisport.ro.

Reclamă

Valeriu Iftime a dezvăluit cu Gigi Becali a încercat în această vară să cumpere de la Botoşani şi procentul de 10 la sută pentru suma de 600.000 de euro.

Gigi Becali a negociat cu Valeriu Iftime

N-am semnat nimic (n.r. o hârtie prin care ar fi luat 600.000 euro), a fost o întrebare pe care a pus-o printr-un impresar domnul Becali. Nu am nimic, avem 10 procente la Moruțan și atât. N-am semnat nimic, n-am negociat, m-a întrebat dacă îmi dă 600.000 dacă semnez, am zis că nu, îl vindem și după discutăm. Dar lucrurile s-au blocat, copilul n-a mai plecat și suntem în stadiul în care suntem„, a declarat Valeriu Iftime.

Potrivit Transfermarkt, Olimpiu Moruţan are o cotă de piaţă de 2.8 milioane de euro. Ar putea ajunge să joace alături de Alexandru Cicâldău.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 LIVE SCOREUTA – Oţelul 1-0. Duel de foc pentru primul loc din play-out între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime Vezi toate știrile
Citește și