Închide meniul

Gigi Becali l-a sunat pe Cristi Borcea şi i-a cerut să revină la Dinamo. „Îl doare inima, echipa se duce spre faliment”. Ce răspuns i-a dat fostul patron al „câinilor”

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 iulie 2021, 19:58

Gigi Becali l-a sunat pe Cristi Borcea şi i-a cerut să revină la Dinamo. „Îl doare inima, echipa se duce spre faliment. Ce răspuns i-a dat fostul patron al „câinilor

Gigi Becali, patronul lui FCSB

Mediafax Foto / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Gigi Becali îl vrea pe Cristi Borcea la Dinamo
  • Ce a transmis patronul lui FCSB

„Câinii” se confruntă cu probleme uriaşe. Clubul a intrat din nou în insolvenţă, iar Ante Puljic, Diego Fabbrini şi Adam Nemec şi-au reziliat deja contractul cu alb-roşiii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali l-a sunat pe Cristi Borcea şi i-a cerut să revină la Dinamo

Am vorbit cu Cristi Borcea și suferă rău de tot… în halul în care a ajuns Dinamo. Dar mi-a zis ca tot nu vrea să revină în fotbal şi nici măcar la Dinamo, deşi îl doare inima pentru această echipă. A fost în puşcărie şi nu vrea să se mai ducă acolo. Chiar l-am întrebat cât poate să mai stea pe bară și să vadă cum Dinamo se stinge de pe o zi pe alta?

Am ajuns să nu mai am nici o emoție când joc cu Dinamo. Zici că evoluăm cu echipă din liga a treia. A venit Iuliu Mureșan, dar ce să facă el cu un pacient deja pe moarte?

Reclamă

Negoiță nu trebuia să dea echipa lui Cortacero ăla. Asta mi-a zis si finul meu (n.r. – Cristi Borcea). Dinamo nu o să conteze în acest campionat şi uşor, uşor se va duce spre faliment. Nu mai căutaţi scăpare la suporteri! Nu mai pot să plătească salarii, iar acum clubul a intrat în insolvenţă”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Dinamoviştii l-au propus pe Deian Sorescu la FCSB

În încercarea disperată de a face rost de bani, fanii din DDB l-au propus pe Sorescu la FCSB, anunță gsp.ro. 500.000 de euro ar vrea Dinamo de la Gigi Becali, în schimbul tânărului internațional. Din câte se pare, Becali nu a fost însă interesat de propunerea „câinilor”. Finanțatorul FCSB nu îl vede pe Sorescu la echipa sa.

Reclamă

Torje îl cunoaște foarte bine pe jucătorul de 23 de ani. Gabriel susține că Sorescu este gata să facă pasul către o echipă de afară. Torje îl sfătuiește pe Sorescu să nu se grăbească și să plece la insistențele conducerii clubului.

”Nu se uită nimeni doar la fotbalist, individual, toată lumea se uită la performanțele echipei. Cu cât ai mai multe performanțe, cu atât poți să vinzi jucători pe bani mai mulți. Să nu fie disperat să plece și să nu plece doar că îl roag cineva, să plece ca să ia clubul 200.000 de euro. Să plece unde crede el că va fi bine pentru el”, a spus Torje la AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo