Închide meniul

Gigi Becali mai are o „perlă”! Bayern este pe urmele unui jucător de la FCSB. Giovanni Becali: „Scouterii vor merge la baza din Berceni”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 aprilie 2022, 18:34

Gigi Becali mai are o „perlă! Bayern este pe urmele unui jucător de la FCSB. Giovanni Becali: „Scouterii vor merge la baza din Berceni

Gigi Becali mai poate da o lovitură. Portarul Alexandru Maxim ar fi urmărit de Bayern

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali speră să dea lovitura cu Tavi Popescu și să îl vândă pe o sumă record, dar mai are un transfer stelar în așteptare. Este vorba de Alexandru Maxim, un puști de 15 ani care a impresionat la grupele de juniori ale lui FCSB. Bayern este una dintre echipele interesate și care îl monitorizează.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tânărul portar a fost deja comparat de Mihai Stoica cu Thibaut Courtois. Maxim a semnat cu firma de impresariat a verilor Becali, iar Giovanni îi așteaptă la București pe scouterii campioanei Germaniei.

Alexandru Maxim ar putea pleca de la FCSB la Bayern

Goalkeeperul de 15 ani măsoară deja 1.99 metri și a debutat la echipa de seniori a lui FCSB într-un amical cu CS Mioveni.

El este jucătorul FCSB-ului, va semna un contract cu ei, un contract adecvat, civilizat. FCSB niciodată nu a propus contracte de doi lei, cum dau alte echipe. I-au propus un contract prin care copilul să nu mai aibă probleme, să ceară bani familiei sau altor cunoștințe.

Când va semna acel contract de profesionist cu FCSB, va fi probabil urmărit de echipe mari. E adevărat, Bayern Munchen îl are pe listă și probabil îl va urmări până la vârsta de 18-19 ani. E prematur încă, dar e adevărat că scouterii lor vor merge în baza de la FCSB (n.r. din Berceni) să îl vadă. FCSB a zis să semneze contractul, iar după poate să vină, să îl vadă la națională U16, U17. Da, e adevărat.

Reclamă

Copilul e atât de liniștit, nu e o problemă. Vine dintr-o familie foarte serioasă. El e un copil care stă bine pe picioarele lui, chiar dacă are 1.99 m. Încet, încet el poate deveni și al treilea portar la echipa mare, poate să joace la echipa a doua, la juniori, la națională, are tot timpul în față. Și e un copil care își vede și de școală”, a declarat Giovanni Becali pentru sptfm.ro.

Mihai Stoica, fermecat de „Courtois de România!”

În luna ianuarie, Alexandru Maxim a făcut vizita medicală cu FCSB chiar dacă avea 14 ani. MM a vorbit atunci la superlativ de portarul pe care l-a comparat cu titularul lui Real Madrid.

Eu am spus că avem un portar, Alex Maxim, care are peste 1.90m. Am văzut în presă că s-a scris că ar avea 1.88m. Azi, când l-am văzut în cantonament, l-am întrebat: „Băi, Courtois, ce înălțime ai?” 1.99m! Nu este amotric. O să auzim de el. Am avut un Alexandru Maxim (n.r – actualul mijlocaș de la Gaziantep), dar ăsta va fi mai mare”, a spus Mihai Stoica.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și