Închide meniul

Mihai Stoica, fermecat de „Courtois de România!” Perla de 14 ani de la FCSB care îl poate îmbogăţi pe Gigi Becali: „Băi, ce înălţime ai?! Ăsta va fi mai mare!”

Antena Sport Publicat: 5 ianuarie 2022, 23:34

Mihai Stoica, fermecat de „Courtois de România! Perla de 14 ani de la FCSB care îl poate îmbogăţi pe Gigi Becali: „Băi, ce înălţime ai?! Ăsta va fi mai mare!

Mihai Stoica, dezvăluire despre noua perlă de la FCSB

Profimedia

  • FCSB are o nouă perlă
  • Alexandru Maxim, marele pariu al lui Mihai Stoica

Alexandru Maxim de la FCSB nu are nicio legătură cu mijlocaşul naţionalei României şi al celor de la Gaziantep. Mihai Stoica crede că tânărul portar va avea un viitor strălucitor. La doar 14 ani, Alexandru Maxim de la FCSB impresionează prin înălţimea pe care o are.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica, cucerit de Alexandru Maxim

Eu am spus că avem un portar, Alex Maxim, care are peste 1.90m. Am văzut în presă că s-a scris că ar avea 1.88m. Azi, când l-am văzut în cantonament, l-am întrebat: „Băi, Courtois, ce înălțime ai?” 1.99m! Nu este amotric. O să auzim de el. Am avut un Alexandru Maxim (n.r – actualul mijlocaș de la Gaziantep), dar ăsta va fi mai mare”, a spus Mihai Stoica la telekomsport.ro.

Citește și:

FCSB s-a reunit. 25 de jucători au fost prezenţi la vizita medicală

Jucătorii de la FCSB tocmai au făcut vizita medicală. 25 de jucători pregătiţi de Toni Petrea au fost prezenţi la INMS şi sunt gata să înceapă antrenamentele. Paulo Vinicius a fost marele absent. Ulterior, Gigi Becali a dezvăluit că acesta a avut parte de mai multe zile de vacanţă.

Reclamă

Fotbaliştii de la FCSB au făcut vizita medicală

Jucătorii de la FCSB care au fost prezenţi la vizita medicală: Andrei Burlacu, Florinel Coman, Andrei Cordea, Valentin Creţu, Iulian Cristea, Andrei Dumiter, Gheorghe Valentin, Denis Haruţ, Claudiu Keşeru, Alexandru Maxim, Andrei Miron, Alexandru Musi, Răzvan Oaidă, Darius Olaru, Ovidiu Perianu, Octavian Popescu, Risto Radunovic, Ianis Stoica, Cătălin Straton, Sorin Şerban, Adrian Şut, Florin Tănase, Ştefan Târnoveanu şi  Andrei Vlad.

FCSB a încheiat 2021 pe locul secund în campionat, la 10 puncte în spatele lui CFR Cluj. Primul meci oficial din acest an al roş-albaştrilor va fi chiar împotriva grupării din Gruia. Partida de pe Arena Naţională se va disputa peste mai puţin de trei săptămâni.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”