Închide meniul

Gigi Becali, mesaj categoric de la vedetele lui FCSB. Ce antrenor au cerut jucătorii de urgență. „Toți au zis la unison să vină!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 noiembrie 2021, 8:58

Gigi Becali, mesaj categoric de la vedetele lui FCSB. Ce antrenor au cerut jucătorii de urgență. „Toți au zis la unison să vină!

Gigi Becali, mesaj categoric de la vedetele lui FCSB

Hepta

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, a dezvăluit că tot vestiarul roș-albaștrilor, după plecarea lui Edi Iordănescu, l-a cerut antrenor pe Toni Petrea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul cerut de urgență de jucătorii lui FCSB

Oficialul vicecampioanei a explicat că, spre deosebire de alți tehnicieni care au stat pe banca lui FCSB, Toni Petrea a reușit să le câștige respectul vedetelor lui Gigi Becali.

Am mers să discut cu Pintilii, erau mai multe nume pe listă. Toți, la unison, au zis: «Toni, Toni! Să vină Toni!». El era primul pe listă. Pe mine m-a bucurat asta. El e un tip foarte sobru, care nu trebuie să le spună jucătorilor să nu audă chicoteli la antrenamente. Ei îl respectă.

Au fost, într-adevăr, și antrenori care nu au fost respectați, pe care jucătorii îi imitau. Eu am realizat că atunci când antrenorul se întoarce cu spatele în vestiar, iar jucătorii își dau coate, el e mâncat. La Toni nu s-a întâmplat niciodată, la alții da”, a spus Mihai Stoica, potrivit telekomsport.ro.

Toni Petrea a debutat cu un succes pe banca lui FCSB. Roș-albaștrii s-au impus cu 3-1 împotriva celor de la FC Botoșani, în etapa cu numărul 16 în Liga 1.

Reclamă

Petrea a antrenat-o pe FCSB și în sezonul trecut, când a ratat titlul și Cupa României. În prezent, echipa patronată de Gigi Becali este tot pe locul secund, la 8 puncte în urma aceleiași CFR Cluj.

Citește și:

Ce condiţie i-a pus Toni Petrea pentru Gigi Becali

Toni Petrea nu a stat mult pe gânduri să accepte oferta lui Gigi Becali, mai ales că i s-a dublat salariul în comparaţie cu primul mandat, Mihai Stoica susţine că lucrurile nu au stat aşa. Becali a dus multă muncă de convingere cu Petrea să revină la echipă.

Nici salariul de 10.000 de euro pe lună nu l-a convins pe Toni Petrea să revină la echipă. Conform lui Mihai Stoica, Toni Petrea i-a cerut o libertate mai mare la echipă în comparaţie cu primul mandat, iar Gigi Becali a acceptat.

Reclamă 4 / 0/3

„Acum Gigi l-a căutat, i-a propus, nu a vrut. A avut o altă discuţie, a mărit contractul, nu a vrut. Şi într-un final seara a avut o altă discuţie şi au fost alte condiţii puse de Toni Petrea în primul rând. Şi Gigi a acceptat. Să aibă o mai mare libertate şi Gigi a acceptat„, a spus Mihai Stoica la telekomsport.ro.

Recomandări
  • Gigi Becali, mesaj categoric de la vedetele lui FCSB
  • Ce antrenor au cerut jucătorii de urgență

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și