Închide meniul

Gigi Becali, mesaj de luptă pentru jucătorii săi înainte de CFR Cluj – FCSB: „Câştigaţi meciul!”. Motivul pentru care crede că Dan Petrescu nu are nicio şansă în derby + Comparaţie cu Manchester City

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 aprilie 2022, 11:06

Reclamă
Gigi Becali, mesaj de luptă pentru jucătorii săi înainte de CFR Cluj – FCSB: „Câştigaţi meciul!. Motivul pentru care crede că Dan Petrescu nu are nicio şansă în derby + Comparaţie cu Manchester City

Gigi Becali a renunţat definitiv la transferul lui Alexandru Işfan

Gigi Becali, patron FCSB / Hepta

Gigi Becali este optimist înaintea derby-ului CFR Cluj – FCSB, din etapa a 5-a a play-off-ului Ligii 1. Patronul roş-albaştrilor e convins că Toni Petrea îl poate învinge pe Dan Petrescu. FCSB nu a mai câştigat în Gruia din 2014!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera a transmis un mesaj de luptă înaintea confruntării care va fi duminică, de la ora 20:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Becali asigură că echipa lui este mai valoroasă decât campioana en-titre.

Gigi Becali, înainte de CFR Cluj – FCSB: „Nu văd cum ne-ar putea învinge. Suntem mult mai valoroşi!”

Eu le-am spus şi colaboratori: ‘Aţi văzut echipele mari?’ Excepţie a fost Bayern. Echipele puţin mai valoroase… de exemplu Manchester City cu Simeone… s-au calificat. De ce am făcut paralela? Noi suntem mai valoroşi ca ei, câştigaţi! Câştigaţi meciul!

O să vedeţi cât o să alergăm noi, cât aleargă ei. Tot timpul spuneam că sunt mai puternici, dar nu mai este CFR cea care a fost. Acum fac pressing 10 minute sau un sfert de oră şi după se retrag. Noi normal nu trebuie să avem emoţii, trebuie să luăm presiunea de pe noi pentru că suntem mult mai valoroşi. Trebuie să pasăm, să pasăm, să pasăm şi să câştigăm meciul. Nu văd cum ne-ar putea învinge, nu au cum.

Norocul e de partea noastră. Noi vorbim acum de campionat. De duminică vorbim sau nu mai vorbim. Dacă noi câştigăm, mai vorbim. La egal mai pâlpâim aşa, mai sperăm pe ici pe colo. Mai sunt trei zile. Eu zic că dacă îi batem le scade moralul. Ei nu mai sunt o echipă care bat tot. Poate să îi încurce şi Voluntariul„, a declarat Gigi Becali la sport.ro.

Reclamă

Gigi Becali l-a avertizat şi pe arbitrul derby-ului care poate decide campioana României. I-a cerut lui Istvan Kovacs să nu facă erori care ar putea să avantajeze una dintre echipe.

Kovacs e mai bun decât Haţegan. Dar Haţegan urmăreşte adevărul. Kovacs e valoros, de ani de zile spun că e valoros. El nu greşeşte, e prea valoros ca să greşească. Să dea Domnul să fie corect şi drept, nu vreau altceva.

Să îl ajute Dumnezeu pe Kovacs să fie corect şi drept. Să aibă înţelepciune, are posibilitate să devină şi mai mare. Are posibilitatea să scape de suspiciunile mele şi ocările mele„, a mai spus patronul lui FCSB înainte de CFR Cluj – FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

În cazul unei victorii, echipa lui Gigi Becali se poate apropia la două puncte de CFR Cluj. FCSB este fără succes în ultimele cinci meciuri cu ardelenii.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor Vezi toate știrile
Citește și