Închide meniul

Gigi Becali, mesaj uluitor pentru Tavi Popescu: „E o legătură sfântă între stăpân și jucător”. Patronul FCSB l-a sunat pe Anghel Iordănescu după ce l-a acuzat de „sabotaj” pe Edi Iordănescu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 aprilie 2022, 0:21

Gigi Becali, mesaj uluitor pentru Tavi Popescu: „E o legătură sfântă între stăpân și jucător. Patronul FCSB l-a sunat pe Anghel Iordănescu după ce l-a acuzat de „sabotaj pe Edi Iordănescu

Gigi Becali îl vrea pe Tavi Popescu titular la echipa națională

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali și-a vărsat nervii pe Edi Iordănescu după ce Tavi Popescu a jucat numai o jumătate de oră în amicalul României cu Grecia, scor 0-1, și 10 minute în meciul test cu Israel, scor 2-2. Patronul lui FCSB este sigur că jucătorul de 19 ani este singurul care poate califica reprezentativa tricoloră la următoarele turnee finale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finanțatorul roș-albaștrilor nu ia în calcul să îl vândă pe internaționalul român care a înscris 7 goluri și a oferit 3 pase decisive în această ediție a Ligii 1. Gigi Becali se așteaptă totuși să se îmbogățească atunci când va decide să îl transfere pe Octavian Popescu.

Gigi Becali, extaziat de forma lui Tavi Popescu: „Cât îl am la echipă, nu mi-e frică!”

Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că l-a sunat pe Anghel Iordănescu la scurt timp după ce a răbufnit la adresa fiului său, Edi Iordănescu.

E treaba lui Edi Iordănescu ce face. I-am zis lui Anghel Iordănescu că îmi cer iertare în fața lui pentru că e tatăl lui. Mi-a zis că fiecare om are o opinie. I-am zis că nu e doar opinia mea pentru că zice toată lumea asta (n.r.- că Octavian Popescu ar fi trebuit utilizat mai mult timp la echipa națională).

Eu îl văd, îl simt mai bine. Este legătura aia între stăpân și jucătorul de fotbal pe care îl deține. Eu îl simt mai bine pe Tavi Popescu. E o legătură sfântă. E treaba lui. Cât îl am în echipă, nu îmi e frică”, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă

Gigi Becali a caracterizat decizia selecționerului, de a-l ține pe bancă pe Tavi Popescu, drept „un sabotaj”. Asigură că „perla” lui trebuie să fie titular meci de meci la naţionala României.

Finanțatorul roș-albaștrilor îi achită un salariu lunar de 4.000 de euro tânărului jucător, nu 6.000 de euro cât s-a vehiculat că ar câştiga atacantul. Prin comparaţie, căpitanul lui FCSB, Florin Tănase, câştigă lunar 30.000 de euro. Claudiu Keşeru primeşte 25.000 de euro, în timp ce ultimul jucător transferat de Gigi Becali, Malcom Edjouma, încasează lunar 14.000 de euro.

Gigi Becali, furios că Edi Iordănescu nu l-a băgat titular pe Octavian Popescu la naţională

Eu nu m-am băgat la echipa naţională, fiecare face cum vrea şi ce vrea. Numai că atunci când ai un bun naţional, un geniu, nu ai cum… deja e sabotaj! Când ai un jucător ca Tavi Popescu şi nu-l bagi e sabotaj! Nu poţi să taci din gură, nu ai cum să taci.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa trebuie să înceapă cu el, nu doar să fie folosit mai mult. El va califica echipa naţională şi atunci trebuie să începi cu el. El este din alt film, e altceva. E un film de fotbal!”, a spus Gigi Becali, cu o zi în urmă, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 „Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! Vezi toate știrile
Citește și