Închide meniul
NEWS ALERT

Gigi Becali, noi detalii despre negocierile cu Arsenal pentru Ianis Stoica. „Fără 20% nici nu discut!”. Când crede că va obţine 50 de milioane de euro pentru atacantul de 18 ani

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 noiembrie 2021, 23:44

Reclamă
Gigi Becali, noi detalii despre negocierile cu Arsenal pentru Ianis Stoica. „Fără 20% nici nu discut!. Când crede că va obţine 50 de milioane de euro pentru atacantul de 18 ani

Gigi Becali, lovitură dură pentru Anamaria Prodan

Colaj Hepta

Finanţatorul lui FCSB a anunţat, în premieră pentru AS.ro, că „tunarii” i-au oferit 7.5 milioane de euro pentru atacantul de 18 ani. Gigi Becali nu a fost mulţumit şi a cerut 10 milioane de euro, dar şi un procent de 20% dintr-un viitor transfer. Latifundiarul din Pipera asigură că nu îşi va reduce pretenţiile financiare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, anunţ despre negocierile dintre Arsenal şi FCSB pentru Ianis Stoica

Patronul vicecampioanei României nu se teme că englezii s-ar putea ridica de la masa negocierilor. Este sigur că, peste 3 ani, ar putea încasa 50 de milioane de euro în schimbul fiului lui Pompiliu Stoica.

Nu vreau să vorbim acum de transferuri, Ianis are 18 ani, îl văd un jucător de mare perspectivă. Eu am zis 10 milioane de euro. Nu au răspuns. Nu are rost să discut toate detaliile, se supără oamenii.

O sumă puţin mai mică. Eu fără 20% nici nu discut, că am mare îndredere în el. Eu propun să mai rămână încă 3 ani la FCSB să iau 50 de milioane pe el. El la 21 de ani e copt… la 21-22 de ani e foarte bine făcut, foarte puternic„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Arsenal nu este singura echipă care îl monitorizează pe atacantul care, în acest sezon, a înscris 4 goluri şi a oferit 2 pase decisive. Presa britanică spune că Liverpool poate sta în calea grupării de pe Emirates şi l-ar putea deturna pe Ianis Stoica spre Anfield. Formația lui Jurgen Klopp urmărește cu atenție întreaga piață de transferuri și nu este exclus să intre curând în cursa pentru jucătorul de la FCSB, comparat de britanici cu starul francez al celor de la Paris Saint-Germain, Kylian Mbappe, anunţă liverpool.com.

Reclamă

Mai mult, sursa citată susţine că Ianis Stoica s-ar plia perfect pe jocul lui Liverpool, mai ales că poate acoperi mai multe posturi în teren. „Este foarte versatil, simțindu-se bine în toate cele trei poziții din atac, dar și la mijlocul terenului. Cu un lot subțire la mijloc, doar cu Mohamed Salah, Sadio Mane și Roberto Firmino, peste care trec anii, adolescentul ar putea ajuta la rezolva mai multe minusuri deodată”, spun englezii.

Anamaria Prodan, reacţie acidă când a fost întrebată de oferta lui Arsenal pentru Ianis Stoica

Soţia lui Laurenţiu Reghecampf este nemulţumită de declaraţiile oferite de patronul vicecampioanei despre Ianis Stoica. Anamaria l-a ironizat atât pe Gigi Becali, cât şi pe Dennis Man, cel care a „rupt” contractul cu ea chiar înainte să plece de la FCSB la Parma pentru o sumă record pentru Liga 1, 12 milioane de euro!

(n.r. dacă există vreo ofertă pentru Ianis Stoica de la Arsenal sau Liverpool) Nu, nu, nu. Astea sunt niște prostii. Cred că deja am depășit momentul ăsta și nu poți la acest nivel. Jucătorul chiar ajunge să creadă la un moment dat că are o ofertă de la Arsenal. Ceea ce nu știe însă domnul Gigi Becali este că Ianis are contractul înregistrat la federația din Anglia. El acolo figurează. Crezi că dacă ar fi existat o ofertă, cine ar fi avut-o prima dată? Gigi Becali? De unde? Îl căutau oamenii la palat, la stână, unde îl căutau ca să vorbească de transfer? Am vorbit și cu Ianis Stoica. Mi-a zis că nu este adevărat absolut nimic. Chiar îți arăt mesajul ca să nu mai existe nimic.

Reclamă 4 / 0/3

Puteam să facem asemenea speculații la Stanciu, la Man, care deja aveau un nume. Ianis (n.r Stoica) este un băiat fabulos, voi să țineți minte. Eu am spus și despre Man asta. Dar am o singură teamă. Dacă nu ai coloana perfectă, să stai și să nu te îndoi stânga, dreapta, și să te uiți care îți dă mai mulți bani, atunci nu ai cum să reușești. Uită-te la Stanciu, Pintilii, Bourceanu, fotbaliști uriași, care au putut să stea departe de așa ceva”, a declarat Anamaria Prodan pentru realitateasportiva.net.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și