Închide meniul

Gigi Becali, nou atac la Adi Popa: "Îţi dai seama ce circ? Pentru 20.000 de euro stă într-o cameră"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 iunie 2020, 6:14 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:24

Gigi Becali, nou atac la Adi Popa: "Îţi dai seama ce circ? Pentru 20.000 de euro stă într-o cameră"

Profimedia

Gigi Becali

Becali se află în război cu cei doi, pe care i-a făcut praf în ultima perioadă. Deşi nu mai au ce căuta la echipă, cei doi au fost primiţi la baza de antrenament din Berceni. Becali le-a pus la dispoziţie şi un antrenor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Dar, cum stau ei. Ei nu stau cu echipa, de aceea eu nu știam, că nu sunt practic în cantonament, pentru că altfel eram informat. Nu, ei stau, acolo, într-o încăpere. Ca să vezi și Popa, pentru 20.000 de euro, stă acolo într-o cameră cu Bălgrădean. Le-au dat un antrenor de la Academie, îți dai seama ce circ?!

Dacă așa spune regulamentul, așa facem. Eu nu acționez moral la echipă, ci după regulamente”, a spus Becali.

Adi Popa, pus la zid de Gigi Becali: "Albă ca Zăpada Popică! Du-te la TAS şi taci din gură, plângăciosule!"

Gigi Becali a lansat un nou val de critici la adresa jucătorilor pe care i-a trimis în şomaj tehnic. Adi Popa a ieşit cel mai şifonat.

"De ce te duci, mă, la TAS? Te-am luat de la Chiajna și te-am făcut milionar! L-am lăsat când a vrut să plece, a câștigat milioane.

Reclamă

Gnohere e afro-american (n.r. afro-fancez), dar e băiat de caracter. Afro-americanul a fost mai de caracter decât «Albă ca Zăpada» Popică!

Mai avea de luat 70-80.000 până acum și alți 200.000 de euro, dar n-a zis omul nimic. A plecat și și-a văzut de treaba lui. Plus că pe Gnohere nu l-am făcut om cum l-am făcut pe Popa, care era piticanie la Chiajna.

Du-te la TAS și taci din gură, plângăciosule! Să dea în judecată coronavirusul și să-i dea coronavirusul bani”, a spus Gigi Becali, într-o intervenţie la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și