Închide meniul

Gigi Becali nu glumește! Șapte jucători de la prima echipă, trimiși la FCSB 2! Cum va arăta FCSB cu UTA EXCLUSIV

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 martie 2021, 11:33 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Gigi Becali nu glumește! Șapte jucători de la prima echipă, trimiși la FCSB 2! Cum va arăta FCSB cu UTA EXCLUSIV

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este finanțatorul celor de la FCSB

FCSB se deplasează la Arad, pentru întâlnirea cu UTA, care va avea loc sâmbătă, de la ora 20:00. FCSB 2 v-a juca tot mâine, în Ghencea, cu Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Soiledis, Nedelcu, Șut, Oaidă, Simion, Buziuc, dar și ”perla” Octavian Popescu au rămas la București și vor evolua pentru FCSB 2. Trei dintre aceștia au fost titulari în etapa trecută pentru FCSB, în partida câștigată cu 1-0, în fața celor de la Gaz Metan.

Cum ar putea arăta FCSB cu UTA

Este vorba despre Șut, Oaidă și Octavian Popescu. Locul lor va fi luat în primul 11 al ceor de la FCSB de către Perianu, Vînă, respectiv Florinel Coman, care revine după o suspendare.

Vlad – Ov. Popescu, Cristea, Miron, Radunovic – Vînă, Perianu, Olaru – Moruțan, Tănase, Coman

Gigi Becali vrea să oprească Steaua

Gigi Becali a declarat în mai multe rânduri că vrea să oprească Steaua din drumul către promovarea în Liga 2 și a anunțat că va trimite mai mulți jucători de la prima echipă în Liga 3.

Reclamă

"Sunt 15 jucători pe care nu îi pot trimite. Faci lista de la început şi zici sunt 15 jucători de Liga 1. Pe Tănase şi Coman n-ai cum. Ceilalţi care au rămas… Oaidă, Şut şi Tavi Popescu o să joace. Şi Nedelcu care era accidentat", a declarat Gigi Becali la AS.ro.

În acest moment, Steaua conduce clasamentul cu 26 de puncte, din 10 meciuri, fiind urmată de FCSB II. Echipa lui Vintilă are 24 de puncte, după același număr de meciuri. Primele două clasate la finalul sezonului vor merge la barajul pentru promovare.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și