Închide meniul

Gigi Becali nu mai are Palatul din Aleea Alexandru. Decizia radicală luată de finanţatorul de la FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 decembrie 2021, 13:17

Gigi Becali nu mai are Palatul din Aleea Alexandru. Decizia radicală luată de finanţatorul de la FCSB

Gigi Becali, convins că FCSB nu mai poate câștiga titlul

Profimedia

„Se zice că mama înțelepciunii este aducerea aminte de moarte și ziceam: cum să-mi aduc aminte de moarte? O să ziceți ‘Bă, ăsta e nebun!’. Da, dar e mama înțelepciunii, Eu în fiecare zi mă gândesc numai la moarte și dacă mă gândesc la moarte nu mai mă interesează să fac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a renunţat la Palatul din Aleea Alexandru: „Țin Steaua, Arcomul, două care sunt mari, celelalte nu mă mai interesează”

Păi, dacă eu mor oricum, de ce să fac bogății? Pentru ce să mă gândesc la toate nemuririle dacă mor? Că el, vrăjmașul, cea mai mare șmecherie a lui este grija de multe, ca să-ți împrăștie mintea. Dacă el îți împrăștie mintea de multe … eu de-aia le vând și nu mai am treabă și le dau toate, la copii.

Țin Steaua, Arcomul, două care sunt mari, celelalte nu mă mai interesează, lucruri mici. Palatul e la fete, le-am dat la fete. Eu grijă de multe nu mai vreau. Când e grijă de multe asta e, vrăjmașul, împrăștie mintea, când o împrăștie nu mai poți s-o ții la Dumnezeu că o împrăștie el colo-colo. Eu vreau la Hristos să am mintea”, citat de România TV.

Avertisment pentru Gigi Becali

FCSB nu are şanse la titlu nici în acest sezon în faţa celor de la CFR Cluj. O spune unul dintre foştii fotbalişti ai roş-albaştrilor, unul dintre preferaţii latifundiarului din Pipera.

Alexandru Bourceanu, fost jucător emblematic şi căpitan al celor de la FCSB nu crede că vicecampioana se poate impune în faţa celor de la CFR Cluj nici în acest sezon. Fostul mijlocaş care se pregăteşte pentru cariera de antrenor e convins că echipa lui Dan Petrescu va câştiga un nou titlu, chiar dacă speră ca FCSB să încurce toate calculele.

Reclamă

Alexandru Bourceanu: CFR a fost o echipa mai bună ca FCSB

„CFR a fost o echipa mai bună ca FCSB, asta e clar! E treaba clubului, managementului de ce n-au câştigat titlul de 5 ani. CFR-ul are un avans destul de mare, dar în momentul în care vine play-off-ul vor veni undeva la 5 – 6 puncte, mai sunt meciuri de jucat din sezonul regulat aşa că se mai pot întâmpla chestii.

CFR e mai bună ca toate echipele, a fost mai bună în acest tur de campionat decât toate echipele din Liga 1. Dacă ne raportăm la rezultate, clar merită. Rezultatele sunt cele care contează dacă ne raportăm la titlul de campioană”, a dezvăluit Alexandru Bourceanu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:47 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. Moldovenii au deschis scorul după două gafe uriaşe în apărarea „câinilor”! Moura şi-a dat autogol! 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și