Închide meniul
EXCLUSIV

Avertisment pentru Gigi Becali! Un jucător preferat al patronului nu le dă nicio şansă celor de la FCSB: „Clujul a fost echipa mai bună”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 27 decembrie 2021, 17:59

Avertisment pentru Gigi Becali! Un jucător preferat al patronului nu le dă nicio şansă celor de la FCSB: „Clujul a fost echipa mai bună

Gigi Becali convins că

Profimedia

  • Avertisment pentru Gigi Becali
  • Un jucător preferat al patronului nu le dă nicio şansă celor de la FCSB

Alexandru Bourceanu, fost jucător emblematic şi căpitan al celor de la FCSB nu crede că vicecampioana se poate impune în faţa celor de la CFR Cluj nici în acest sezon. Fostul mijlocaş care se pregăteşte pentru cariera de antrenor e convins că echipa lui Dan Petrescu va câştiga un nou titlu, chiar dacă speră ca FCSB să încurce toate calculele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Avertisment pentru Gigi Becali!

CFR Cluj are 10 puncte avans faţă de cei de la FCSB după 21 de etape disputate în sezonul regulat, avans care poate fi decisiv în lupta pentru campionat, conform lui Alexandru Bourceanu. „CFR a fost o echipa mai bună ca FCSB, asta e clar! E treaba clubului, managementului de ce n-au câştigat titlul de 5 ani. CFR-ul are un avans destul de mare, dar în momentul în care vine play-off-ul vor veni undeva la 5 – 6 puncte, mai sunt meciuri de jucat din sezonul regulat aşa că se mai pot întâmpla chestii. 

CFR e mai bună ca toate echipele, a fost mai bună în acest tur de campionat decât toate echipele din Liga 1. Dacă ne raportăm la rezultate, clar merită. Rezultatele sunt cele care contează dacă ne raportăm la titlul de campioană”, a dezvăluit Alexandru Bourceanu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă
Citește și:

Bourceanu le ţine pumnii celor de la FCSB

Chiar dacă nu crede că FCSB le-ar mai putea lua faţa celor de la CFR Cluj în acest sezon, în lupta pentru primul loc, Alexandru Bourceanu speră ca vicecampioana să se impună în primul duel cu ardelenii, din 2022. „Nu cred că va fi decisiv acest meci, dar sper să câştige FCSB. În felul ăsta s-ar mai menţine cu şanse pentru a câştiga titlul de campioană”, a mai spus fostul mijlocaş, Alexandru Bourceanu.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu