Închide meniul

Gigi Becali nu mai crede în titlu şi reduce cheltuielile după CS Mioveni – FCSB 1-1. „Gata, opriţi! Nu am cum să răzbesc cu echipa asta”. Cum scapă, lunar, de plata a 80.000 de euro. Decizie controversată

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 februarie 2022, 23:53

Gigi Becali nu mai crede în titlu şi reduce cheltuielile după CS Mioveni – FCSB 1-1. „Gata, opriţi! Nu am cum să răzbesc cu echipa asta. Cum scapă, lunar, de plata a 80.000 de euro. Decizie controversată

Gigi Becali a renunţat definitiv la transferul lui Alexandru Işfan

Gigi Becali, patron FCSB / Hepta

Omul de afaceri nu va mai investi în modernizarea Academiei şi este hotărât să reducă la jumătate numărul de antrenori de la juniori. Aşteaptă să primească organigrama şi să decidă la cine va renunţa. Va face astfel o economie de 80.000 de euro pe lună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali nu vrea să mai bage bani în academia de la FCSB

Am luat azi o hotărâre. Se lucra la două terenuri și le-am oprit. Am zis ‘gata, opriți’ și mâine să vină cu organigrama de la Academie. Sunt 30 de antrenori, reducem, nu mai cheltuim 150.000 pe lună, ci 70.000 (n.r. euro). Ce a produs Academia dacă te bate Mioveniul? Nu poți să iei campionatul așa.

Vă spun adevărul, n-ai cum să iei campionatul așa. Nu cred că putem să luăm campionatul așa. Chiar dacă pierde CFR-ul cu Rapid, tot nu putem”, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Finanţatorul roş-albaştrilor este convins că, după remiza de la Mioveni, echipa lui Dan Petrescu nu mai poate fi ajunsă. CFR Cluj se poate distanţa la 8 puncte dacă o va învinge, acasă, pe Rapid.

N-ai cum să câștigi așa. Trebuie să dai război la fotbal. Noi nu avem războinici la fotbal, avem jucători care se distrează, mai driblează ei. Nu se poate câștiga campionatul. Am crezut că iau bani din Liga Campionilor, dar nu poți cu echipa asta, așa că trebuie să reduc cheltuielile de acum. Mi-am dat seama că nu am cum să răzbesc cu echipa asta„, a mai spus patronul lui FCSB.

Reclamă
Citește și:

Malcom Edjouma a deschis scorul în minutul 7 şi a marcat primul său gol la FCSB. Ionuţ Balaur a dat lovitura în prelungirile primei reprize şi şi-a ajutat echipa să producă surpriza şi să smulgă un punct.

Echipa lui Gigi Becali mai are de jucat trei meciuri din sezonul regulat. Se va duela cu Farul, FC Argeş şi FC Voluntari. Nu a mai pierdut din luna august, când a cedat în Gruia, cu CFR Cluj, scor 1-4.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! Vezi toate știrile
Citește și