Închide meniul

Malcom Edjouma a înscris primul său gol pentru FCSB! Favoritul lui Gigi Becali a deschis scorul în meciul cu CS Mioveni

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 19 februarie 2022, 20:19

Malcom Edjouma a înscris primul său gol pentru FCSB! Favoritul lui Gigi Becali a deschis scorul în meciul cu CS Mioveni

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a făcut dezvăluiri incendiare

Gigi Becali, patronul de la FCSB / Hepta

Malcom Edjouma a deschis scorul în meciul dintre CS Mioveni și FCSB. Este primul gol înscris de mijlocașul francez adus de la FC Botoșani în această lună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CS Mioveni – FCSB. Edjouma, la primul gol pentru clubul lui Gigi Becali

Vinicius a prelungit o minge centrată în careul celor de la CS Mioveni, iar Edjouma s-a aflat la locul potrivit. Favoritul lui Gigi Becali s-a înălțat excelent, dominându-și adversarii, și a trimis cu capul în plasă, în minutul 7.

Meciul de la Mioveni reprezintă a doua apariție a lui Edjouma în tricoul „roş-albastru”. Francezul și-a făcut debutul etapa trecută, în victoria trupei lui Toni Petrea contra Chindiei Târgoviște.

Edjouma, cumpărat de FCSB în schimbul a 330.000 de euro

Edjouma a fost cumpărat de FCSB de la FC Botoșani în schimbul sumei de 330.000 de euro.

Înaintea etapei a 27-a, FCSB se afla pe locul 2, la 6 puncte în spatele lui CFR Cluj.

Reclamă

E bătaie mare pe Malcom Edjouma, jucătorul de titlu al lui Gigi Becali

Transferul la FCSB l-a adus pe Malcom Edjouma și în interesul echipelor naționale care s-ar putea baza pe serviciile jucătorului cotat de transfermarkt.de la 500.000 de euro.

Astfel, conform digisport.ro, există o luptă între două echipe naționale pentru mijlocașul pe care Gigi Becali a plătit 330.000 de euro. Maroc și Camerun sunt selecționatele care îl vor pe jucătorul care are și naționalitate franceză. O evoluție pentru campioana mondială nu poate fi însă luată în calcul.

Astfel, în ultimele zile, reprezentanții celor două țări au început să facă demersurile necesare pentru a-l înregimenta pe Malcom Edjouma, cel despre care Gigi Becali susține că va schimba fața celor de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Malcom Edjouma, primul interviu după transferul la FCSB

Gigi Becali a plătit 330.000 de euro pentru francezul de 25 de ani, care a și oferit primele declarațiile pentru noul club, înainte de debutul din meciul cu Chindia.

„A fost foarte bine, eram foarte nerăbdător să îmi întâlnesc noii colegi, staff-ul și sunt foarte fericit. Am fost primit foarte bine, nu am nimic de reproșat. Sunt nerăbdător să îi cunosc mai bine și să mă obișnuiesc cu ei.

(Reporter: Ai început fotbalul la juniorii lui PSG, ești fericit să îmbraci din nou tricoul roș-albastru?) Sunt fericit, bineînțeles. Sunt culorile pe care le am în inimă și voi da totul pentru a onora acest tricou„, a declarat Malcom Edjouma pentru FCSB TV.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Citește și