Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali nu se mulțumește numai cu Malcom Edjouma. Negociază cu încă un jucător de la FC Botoșani: „Vedem ce va fi!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 februarie 2022, 20:29

Gigi Becali nu se mulțumește numai cu Malcom Edjouma. Negociază cu încă un jucător de la FC Botoșani: „Vedem ce va fi!

FC Botoșani - Sepsi, live score pe AS.ro

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Becali a negociat să îi aducă la pachet pe Edjouma și Daka, dar Valeriu Iftime s-a opus. Nu vrea să renunțe și la fotbalistul care a înscris 3 goluri în cele 16 meciuri în care a jucat în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali vrea să-l transfere și pe Joyskim Dawa

Finanțatorul vicecampioanei a recunoscut că discuțiile continuă, chiar dacă a refuzat să spună că Dawa este jucătorul pe care îl vrea la FCSB.

(Mai vreți pe cineva de la Botoșani?) Da. Să vedem ce va fi. Nu vreau să spun despre cine e vorba„, a declarat Gigi Becali pentru Antena Sport.

Marius Croitoru a discutat deja cu patronul lui FC Botoșani și l-a anunțat că Dawa poate fi vândut, pentru prețul corect.

Domnul Iftime a hotarât să nu îl dea pe Dawa. Discuțiile sunt în continuare. Eu i-am spus patronului că orice jucător este de vânzare.

Reclamă

Edjouma este un jucător peste media campionatului. Toate datele certifică, este cel mai bun recuperator, în primii 10 la driblinguri. FCSB a luat un jucător nu bun, ci foarte bun! Este un jucător complet„, a spus antrenorul lui FC Botoșani la digisport.ro.

Dawa are 9 selecții în naționala Camerunului. Fundașul central care are 1.94 metri valorează 550.000 de euro, potrivit Transfermarkt.

Joyskim Dawa a încurcat-o pe CFR Cluj

CFR Cluj – FC Botoşani, meciul care a închis etapa cu numărul 23 din Liga 1, s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Ardelenii au deschis scorul prin Ciprian Deac, care a marcat din penalty, iar moldovenii au egalat prin Joyskim Dawa.

Reclamă 4 / 0/3

În urma acestei remize, CFR Cluj rămâne pe primul loc în Liga 1, cu 59 de puncte. La opt puncte distanță se află FCSB, pe poziția secundă. Podiumul este completat de FC Voluntari, care are 41 de puncte.

FC Botoșani se află pe locul 4 în clasament, cu 38 de puncte. Universitatea Craiova și Farul ocupă ultimele două locuri de play-off, ambele cu 35 de puncte.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și