Închide meniul

Gigi Becali nu vinde FCSB! Anunţul de ultimă oră după oferta făcută de ultraşi. „E un subiect închis”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 decembrie 2021, 13:59

Gigi Becali nu vinde FCSB! Anunţul de ultimă oră după oferta făcută de ultraşi. „E un subiect închis

Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă

Hepta

„Vorbim orice, dar nu subiectul ăsta. Gigi Becali nu vinde și este subiect închis. Nu am ce să mai discut!”, a spus Gheorghe Mustaţă, citat de prosport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adevărul din spatele hârtiei trimisă lui Gigi Becali

Liderul suporterilor lui FCSB, Gheorghe Mustață, a explicat demersul ultrașilor, la finalul lui noiembrie. Aceştia au trimis o solicitare de cumpărare a clubului lui Gigi Becali.

Concret, fanii lui FCSB au cerut, prin acea solicitare, ca Gigi Becali să-i despăgubească cu două milioane de euro, dacă se răzgândește. Dacă renunță ultrașii la tranzacție, atunci patronul vicecampioanei este cel care are de încasat două milioane de euro.

„Oamenii știu că Gigi Becali poate se trezește și spune că nu mai vinde. Din acest motiv s-a făcut această solicitare. Aranjăm prin contract. Dacă eu nu îți mai cumpăr, îți plătesc două milioane de euro. În caz că nu mai vrea să vândă, plătește el două milioane de euro.

E un singur investitor, dar sunt mai mulți care vor să investească. Apoi vor deveni și sponsorii echipei. Problema este că noi am făcut hârtia la club, nu am făcut-o în batjocură. Oamenii n-au încredere că se va vinde mașina de bani. Eu vă spun că dau banii de la mine. Dacă nu avem hârtii, e o problemă.

Reclamă

Domnul Becali nu știe cine este finanțatorul, nu am acceptul oamenilor să fac dezvăluiri. Este foarte puternic financiar investitorul. Eu vă spun că potențial există, sunt finanțe suficiente la persoana respectivă”, a spus Gheorghe Mustață, în noiembrie.

Gigi Becali îi ironizează pe ultraşi

Citește și:

Gigi Becali spune că visul fanilor de a cumpăra FCSB este la fel de realizabil ca şi cel în care omul de afaceri ar vrea să cumpere Real Madrid. Becali e de părere că ultraşii FCSB nu vor putea să strângă mai mult de 100.000 de euro.

„La mine, cine vrea să cumpere, să facă ofertă şi îmi dea contul. Cu garanţie bancară şi să aibă 10 miioane de euro în cont. Aşa şi eu vreau să cumpăr Real Madrid. Am trimis scrisoare de intenţie la Real Madrid, ca să cumpăr. Să spună numărul de cont, ca să le bag banii şi să îmi spună în ce condiţii pot să cumpăr. Ei cred că pot să strângă pe Facebook banii.

Reclamă 4 / 0/3

Şi au făcut o scrisoare intenţie, ca eu să le spun. Ei vor strânge 100.000 de euro, nu au cum să strângă 10 milioane de euro. Eu nu îi bag în seamă! Stau să citesc scrisori de intenţie aiurea? Cine vrea să cumpere, să vine Mustaţă cu el în faţa mea. Bă, domnul Becali, vreau să cumpăr! Băi, ia arată câţi bani ai! Dă o scrisoare de garanţie bancară că ai 10 milioane de euro. Hai să negociem acuma! Nu că dau scrisori de intenţie! Că scrisori de inteţie poţi să dai miliarde„, a spus Gigi Becali, în exclusivitate la AS.ro.

Recomandări
  • Gigi Becali nu vrea să vândă FCSB
  • Fanii i-au făcut ofertă de 10 milioane de euro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și