Închide meniul

Gigi Becali nu vrea ca titlul să se decidă în Turcia: "Voi credeți că am înnebunit?! Ne facem toți de râs"

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 aprilie 2020, 16:08

Reclamă
Gigi Becali nu vrea ca titlul să se decidă în Turcia: "Voi credeți că am înnebunit?! Ne facem toți de râs"

Gigi Becali l-a făcut praf pe Iulian Cristea

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gabriel Bodescu, secretarul general adjunct al FRF, a propus ca meciurile rămase din actualul campioant să se joace în Turcia, în contextul pandemiei de coronavirus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu nu l-am auzit pe Răzvan Burleanu să fi vorbit până acum de o asemenea prostie. În schimb, am înțeles că Gabriel Bodescu este cel care a lansat pe piață tâmpenia asta. Însă sper că în ceasul al 12-lea Burleanu își trage subalternul de mânecă și îi spune să tacă din gură că ne facem toți de râs.

Voi credeți că eu, Gigi Becali, voi accepta vreodată să mă duc să mă lupt pentru campionat cu CFR pe pământ turcesc? Păi voi credeți că eu am înnebunit? Este cea mai mare prostie pe care Federația Română ar putea să o facă, iar eu cred că încă mai avem oameni cu cap la conducerile echipelor noastre și nu cred că este vreunul care acceptă așa ceva. Nu îmi dau seama ce interese sunt pe la mijloc, dar este clar că sunt unele interese. Nu voi accepta nici în ruptul capului să jucăm campionatul nostru din Liga 1 în Turcia”, a spus Gigi Becali pentru Prosport.

Campioana Ligii 1 se poate decide în Antalya

Federația Română de Fotbal a găsit o soluție inedită în încercarea de a relua Liga 1. Le-a propus cluburilor, într-o videoconferință, să mute meciurile în Turcia. 

Secretarul general al FRF, Gabriel Bodescu, a venit cu propunerea inedită, ca echipele din Liga 1 să se mute în Antalya. Pot face chiar și pregătirea acolo și apoi să dispute toate partidele rămase din acest sezon, în cazul în care situația din România nu va permite acest lucru.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” Vezi toate știrile
Citește și