Închide meniul

Gigi Becali nu vrea să mai audă de jucătorul pentru care oferea 600.000 de euro: „Nu-l vreau chiar dacă mă roagă şi scade din preţ! A fugit puiul cu ața”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 29 iunie 2021, 20:41

Gigi Becali nu vrea să mai audă de jucătorul pentru care oferea 600.000 de euro: „Nu-l vreau chiar dacă mă roagă şi scade din preţ! A fugit puiul cu ața

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali nu mai este interesat de Andrei Chindriş. Fundaşul a fost dorit mai mult timp de patronul FCSB, însă latifundiarul din Pipera nu s-a înţeles cu Valeriu Iftime.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali nu vrea să mai audă de Andrei Chindriş: „Nu-l vreau chiar dacă mă roagă Iftime şi scade din preţ!”

Acum, Becali spune că nu l-ar transfera pe fundaş nici dacă patronul lui FC Botoşani scade din preţ.

„Eu ştiu că lui Valeriu Iftime îi pare rău că nu am facut afacerea cu Chindriș, dar acum nu am ce să mai fac cu el și nu îl mai vreau eu. Chiar dacă mă roagă Iftime și scade din preț. A fugit puiul cu ața. Vezi ce se întâmplă când te iei după impresari? Iftime nu are nicio vină, bătusem palma cu el.

Însă impresarul ăla din străinătate al lui Chindriș a stricat tot. Dar acum gata, nu am ce să mai fac cu Chindriș. Așa a făcut cu noi și ăla de la Sepsi. Tot din cauza impresarului a picat totul”, a declarat Gigi Becali pentru ProSport.

În sezonul trecut, Andrei Chindriş a evoluat în 34 de meciuri pentru moldoveni, în toate competiţiile. El a marcat şi două goluri.

Reclamă

Valeriu Iftime are mari emoţii cu privire la transferul lui Andrei Chindriş

Patronul lui FC Botoşani a anunţat că a acceptat deja două oferte pentru fostul internaţional de tineret. Valeriu Iftime a dezvăluit că Chindriş ar putea evolua, de sezonul viitor, în Portugalia.

Rămâne de văzut dacă fundaşul român va accepta să plece. Iftime îşi face griji, mai ales după ce a refuzat 580.000 de euro de la FCSB pentru Chindriş.

„Nu e plecat Chindriş, e la noi, e o ofertă şi din Portugalia, e mai mare de 100.000 euro şi nu a plecat încă. Depinde de el, el hotărăşte. Are două oferte scrise la club. Sunt în aceeaşi zonă financiară şi el trebuie să hotărască. El a mai avut ofertă de la FCSB, de care ştiam eu, şi a mai avut din afara tării, a avut 10 oferte de-a lungul timpului şi n-a răspuns la niciuna.

Reclamă 4 / 0/3

Am emoţii. (n.r. De ce?) Dacă acceptă clubul, nu acceptă el. Habar n-am cum trebuie făcut ca să funcţioneze. (n.r. Preţul?) Aproximativ 500.000 de euro, în zona asta. Am acceptat două oferte în zona asta„, a spus Valeriu Iftime pentru telekomsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
Vezi toate știrile
Citește și