Închide meniul

Gigi Becali poate da lovitura! Atacantul dorit de FCSB și-a anunțat clubul că vrea să plece

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 16 decembrie 2020, 5:57 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

Gigi Becali poate da lovitura! Atacantul dorit de FCSB și-a anunțat clubul că vrea să plece

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este finanţatorul FCSB

Este vorba despre Dumitru Cardoso care este în acest moment jucătorul celor de la Gaz Metan Mediaș. Atacantul va intra oricum în ultimele luni de contract și nu ar refuza o ofertă de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Cardoso vrea să plece de la Gaz Metan Mediaș

Eu am jucat la un nivel înalt, acum sunt aici, e clar că e diferit. E normal, când joci pentru obiective mai importante, ai un stimul diferit. 

Clubul știe ce doresc eu, dar sunt profesionist, voi da 100% până la sfârșit. Când se va deschide perioada de mercato, vom vedea ce e mai bine pentru mine și pentru club”, a declarat Dumitru Cardoso după meciul dintre Astra și Botoșani, scor 3-0.

Cine este Dumitru Cardoso

29 de ani are Dumitru Cardoso. Jucătorul trecut pe la Napoli va intra în ultimele șase luni de contract cu Gaz Metan și ar putea semna cu FCSB. Nu este pentru prima dată când Becali îl dorește pe experimentatul atacant.

Cardoso este cotat la 500.000 de euro și a evoluat până acum la Empoli, Napoli, Terana, Cittadella, Reggina, PAE Veria, Latina Calcio, Nottingham Forest, Alcorcon, Gimnastic, Livorno și Gaz Metan Mediaș.

Reclamă

Jucătorii care ar putea ajunge la FCSB în această iarnă

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:47 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. Moldovenii au deschis scorul după două gafe uriaşe în apărarea „câinilor”! Moura şi-a dat autogol! 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și