Închide meniul

Gigi Becali: ”Pot lua 10 milioane de euro acum pe Octavian Popescu”. Prețul pentru care ar vinde ”perla” de la FCSB

Dan Roșu Publicat: 14 aprilie 2022, 11:13

Gigi Becali: ”Pot lua 10 milioane de euro acum pe Octavian Popescu”. Prețul pentru care ar vinde ”perla” de la FCSB

Gigi Becali a anunţat că Toni Petrea rămâne la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

  • Octavian Popescu a marcat 8 goluri în acest sezon
  • Popescu e cotat la 3 milioane de euro

Gigi Becali susține că îl poate vinde în acest moment pe Octavian Popescu, pentru 10 milioane de euro. Finanțatorul de la FCSB nu vrea să îl dea însă nici pentru 20 de milioane de euro și i-a fixat un preț astronomic: 50 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Nu ştiu, nu avem nicio ofertă. Tavi Popescu… nu se poate vorbi de transfer la ora asta. Nu poate să plece la ora asta pe echipa pe care vor ei. Eu vreau 50 de milioane şi atunci nu are rost.

Gigi Becali: Pot lua 10 milioane de euro acum pe Octavian Popescu

Pot lua 10 acum şi eu pe 10 nu îl dau. Giovanni nu lucrează şi i-am spus că dacă am 20 de milioane la ora asta nu îl dau. E crud, e cuminte. A participat la toate golurile cu Voluntari şi era supărat la finalul meciului.

Reclamă

L-a luat pe Meme de gât şi i-a spus că e supărat. A pierdut vreo două mingi şi a ţinut minte. Are calitate mare… numai Neymar şi Messi fac ce a făcut el”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Octavian Popescu e cotat la 3 milioane de euro și, în cele 32 de meciuri adunate în acest sezon, în toate competițiile, a marcat opt goluri, oferind și patru pase decisive.

Reclamă

Octavian Popescu, avertizat: „Îți dă unul un umăr, ai zburat peste panourile publicitare!”

Octavian Popescu e noul star de la FCSB pe care Gigi Becali îl poate vinde pe bani mulți în străinătate. Latifundiarul din Pipera aşteaptă cel puţin 50 de milioane de euro în schimbul „perlei” sale. Totuşi, Viorel Moldovan trage un semnal de alarmă în privinţa tânărului fotbalist.

„Mie îmi place foarte mult Octavian Popescu. Acest băiat are un potențial extraordinar, acum îmi e frică pentru el. S-a vorbit enorm de el. Când vezi un asemenea talent e normal să-l suții. Plutește! Când mă uit la el are o facilitate și o ușurință în a contra balonul, în a inventa ceva. Încă nu e definit. El trebuie să muncească foarte mult, să-l dezvolte din puncte de vedere fizic în primul rând. Când ai un tânăr ca acesta, de ce nu-l chemi? Și eu sunt adeptul lui la echipa națională.

Trebuie să îl aduci, dar să avem grijă să nu-l stricăm. Am mai văzut cazuri cu foarte mulți jucători talentați stricați de fotbalul românesc. Marea carență a fotbalistului român este la nivel atletic. Uită-te la campionatul italian sau la alte campionate. Să vezi cum stau, înainte de a începe jocul, aliniați jucătorii, vezi mușchi, picioare, structură atletică, vezi fizicuri adevărate. Îți dă unul din ăla un umăr, ai zburat peste panourile publicitare”, a declarat Viorel Moldovan, despre ”perla” lui Gigi Becali, pentru sursa citată mai sus.

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 12:15 „Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi 11:50 LIVE VIDEOElizabeta Samara – Sabine Winter, ora 13:20, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Adina Diaconu a pierdut partida cu Manika Batra 11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal va fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în Liga Campionilor Asiei 10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1
Liga 1 • 11:14
Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!”
Mihai Stoica a dezvăluit cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului
Liga 1 • 10:00
Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali
Liga 1 • 15 apr., 19:28
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali: „Să-i ceară sfatul lui Cristi Borcea!”
Octavian Popescu, mesaj savuros pentru Andrei Vlad
Liga 1 • 15 apr., 17:06
„Frumosule!” Octavian Popescu, mesaj savuros pentru Andrei Vlad! Portarul de la FCSB împlineşte 25 de ani
Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update 15 aprilie
Antena Sport Update • 15 apr., 16:40
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 15 aprilie 2024