Închide meniul

Octavian Popescu, avertizat: „Îți dă unul un umăr, ai zburat peste panourile publicitare!” Ce trebuie să facă „perla” lui Gigi Becali pentru a se impune la o echipă de top din Europa

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 aprilie 2022, 13:00

Octavian Popescu, avertizat: „Îți dă unul un umăr, ai zburat peste panourile publicitare! Ce trebuie să facă „perla lui Gigi Becali pentru a se impune la o echipă de top din Europa

Octavian Popescu este preferatul lui Gigi Becali de la FCSB

Profimedia

Octavian Popescu e noul star de la FCSB pe care Gigi Becali îl poate vinde pe bani mulți în străinătate. Latifundiarul din Pipera aşteaptă cel puţin 50 de milioane de euro în schimbul „perlei” sale. Totuşi, Viorel Moldovan trage un semnal de alarmă în privinţa tânărului fotbalist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu este avertizat de Viorel Moldovan, care i-a transmis că are nevoie de o pregătire fizică excelentă pentru a se impune şi în marile campioante ale Europei.

Octavian Popescu, avertizat de Viorel Moldovan

Cotat la 3 milioane de euro pe site-urile de specialitate, Octavian Popescu a marcat în acest sezon 8 goluri şi a reuşit 3 pase decisive pentru FCSB, în toate competiţiile.

„Mie îmi place foarte mult Octavian Popescu. Acest băiat are un potențial extraordinar, acum îmi e frică pentru el. S-a vorbit enorm de el. Când vezi un asemenea talent e normal să-l suții. Plutește! Când mă uit la el are o facilitate și o ușurință în a contra balonul, în a inventa ceva. Încă nu e definit. El trebuie să muncească foarte mult, să-l dezvolte din puncte de vedere fizic în primul rând. Când ai un tânăr ca acesta, de ce nu-l chemi? Și eu sunt adeptul lui la echipa națională.

Trebuie să îl aduci, dar să avem grijă să nu-l stricăm. Am mai văzut cazuri cu foarte mulți jucători talentați stricați de fotbalul românesc. Marea carență a fotbalistului român este la nivel atletic. Uită-te la campionatul italian sau la alte campionate. Să vezi cum stau, înainte de a începe jocul, aliniați jucătorii, vezi mușchi, picioare, structură atletică, vezi fizicuri adevărate. Îți dă unul din ăla un umăr, ai zburat peste panourile publicitare”, a declarat Viorel Moldovan, potrivit sport.ro.

Reclamă

Singurul dialog între Gigi Becali şi Octavian Popescu

Octavian Popescu a fost lăudat în mai multe rânduri de Gigi Becali, dar patronul FCSB a avut o singură discuție față în față cu tânărul fotbalist.

Patronul roş-albaştrilor a avut o singură rugăminte pentru fotbalistul pe care l-a comparat cu Gică Hagi şi Neymar.

„O dată am vorbit cu dânsul. Normal că mă bucur că mă apreciază. Dânsul mi-a și zis să fac tot ce pot să am mingea lângă mine. Știu că vrea mulți bani pe mine. Nu mă gândesc eu la asta. Treaba mea e să joc bine și să ajut echipa. Ce va fi vom vedea. Important e să țin eu același ritm”, a declarat Octavian Popescu, potrivit gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă Vezi toate știrile
Citește și