Închide meniul

Gigi Becali, pregătit să înceapă tratativele cu Gică Hagi. "Mi-a spus că o să discutăm!". Doi jucători de la Viitorul sunt aşteptaţi la FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 iunie 2020, 19:18 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:25

Gigi Becali, pregătit să înceapă tratativele cu Gică Hagi. "Mi-a spus că o să discutăm!". Doi jucători de la Viitorul sunt aşteptaţi la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Bradley de Nooijer a revenit la echipa lui Hagi

Becali speră să profite de faptul că Viitorul nu s-a calificat în play-off. Gică Hagi a anunţat că este dispus să negocieze, dar aşteaptă finalul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali insistă pentru Radu Boboc şi Virgil Ghiţă

Finanţatorul lui FCSB a recunoscut că aşteaptă să primească veşti de la Rege. A primit asigurări că îl poate lua pe fundaşul central al constănţenilor.

"Boboc îmi place, e bun și pe stânga și pe dreapta. Noi avem la Academie acum foarte mulți jucători tineri, talentați. Dar ce spunea domnul Crăciunescu… Rotaru nu e prost. Dacă era prost, nu făcea bani! Ce zic eu că mă protejez, dar ălă și mai tare. Dacă nu dau eu bani acum, nu dă nimeni.

Nu iau jucători pentru că nu știu ce se va întâmpla. E riscant. Acum e un semnal de alarmă. După zece ani eu am 6 milioane împrumutați. Despre Ghiță a zis Gică că o să discutăm peste 3-4 luni", a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Virgil Ghiţă (22 de ani) este cotat de Transfermarkt la 900.000 de euro, iar cota lui Radu Boboc (21 de ani) este de 1.1 milioane de euro. Amândoi sunt jucători de bază la Viitorul.

Reclamă

Gigi Becali a dorit să-i cumpere încă de la începutul anului. I-a făcut o ofertă lui Gică Hagi de 3 milioane de euro pentru Boboc, Ghiţă şi Căbuz. Titularul dintre buturile constănţenilor poate fi în continuare o ţintă pentru FCSB, mai ales că Cristi Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” Vezi toate știrile
Citește și