Închide meniul

Gigi Becali, prima reacţie după ce Marius Şumudică a recunoscut că regretă că nu a semnat cu FCSB: „Dacă venea la mine, eram campioni!”. În ce relaţie sunt acum

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 martie 2022, 13:16

Gigi Becali, prima reacţie după ce Marius Şumudică a recunoscut că regretă că nu a semnat cu FCSB: „Dacă venea la mine, eram campioni!. În ce relaţie sunt acum

Gigi Becali a dat de pământ cu Edi Iordănescu chiar de ziua lui

Gigi Becali cere demisia lui Edi Iordănescu / Profimedia

Becali a precizat că este în continuare în relaţii bune cu Şumudică şi că este convins că ar fi fost o colaborare de succes. Mai mult, este sigur că FCSB ar fi fost campioană cu „Şumi” pe bancă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali i-a răspuns lui Marius Şumudică: „Dacă venea la mine, eram campioni!”

Așa este, Șumi m-a sunat. Îmi pare bine că v-a zis aceste lucruri, iar eu să știti că nu mai sunt supărat pe el. Mi-am dat seama că Șumi este un om bun, iar el m-a refuzat pe mine pentru Rapid. Si uitați că Rapid i-a întors spatele. Viața merge înainte, iar noi doi rămânem prieteni. Îi voi ajuta familia ori de câte ori ei vor apela la mine.

Eu sunt convins că dacă Șumi venea atunci la mine, noi eram campioni, dar asta este. Șumudică a gândit atunci cu inima și a refuzat oferta, deși bătusem palma, iar Argăseală le trimisese actele„, a declarat Gigi Becali la prosport.ro.

Marius Şumudică, dialog uluitor cu Gigi Becali

Marius Şumudică a avut un dialog uluitor cu Gigi Becali, după ce Adrian Mutu a fost numit antrenor la Rapid. Antrenorul de 51 de ani l-a sunat pe patronul FCSB chiar la ieşirea din biserică şi i-a transmis că regretă faptul că nu a acceptat oferta roş-albaştrilor.

Şumudică regretă că nu a acceptat oferta FCSB. Antrenorul a refuzat oferta roş-albaştrilor din cauza trecutului rapidist. La luni bune de la acel moment, „Şumi” a vrut să revină acasă, în Giuleşti. Adrian Mutu a fost preferat în locul său de conducerea Rapidului.

Reclamă

Nu mă interesează cine nu m-a vrut la Rapid. M-am dus la biserică, m-am spovedit. Când am ieşit din biserică, primul telefon i l-am dat lui Gigi Becali. I-am zis aşa: „Am fost un prost că am gândit cu inima şi cu sufletul!”. Am greşit şi consider asta. Îmi acceptase tot Gigi. Aveam şi staff-ul meu.

Profesional, eu am greşit. Dacă mergeam la Steaua sau FCSB mă băteam la titlu cu şanse reale. Nu ştiu ce se întâmpla după. Că făcea trei schimbări la pauză, că făcea două… îi antrena Şumudică. Nu zic că sunt mai deştept ca Petrea, ca Iordănescu!”, a dezvăluit Mariu Şumudică.

Citește și:
Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! Vezi toate știrile
Citește și