Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali, prima reacţie după FC Argeș – FCSB 2-3. Patronul roş-albaştrilor, convins că are parte de ajutor divin: „Aşa e semnalul din partea Domnului, că vrea să ne dea nouă titlul”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 martie 2022, 10:25

Gigi Becali, prima reacţie după FC Argeș – FCSB 2-3. Patronul roş-albaştrilor, convins că are parte de ajutor divin: „Aşa e semnalul din partea Domnului, că vrea să ne dea nouă titlul

Gigi Becali crede din nou în titlu după FC Argeş - FCSB 2-3

Profimedia

Gigi Becali a avut o primă reacţie, în exclusivitate pentru AS.ro, după FC Argeș – FCSB, scor 2-3, meci din etapa a 2-a a play-off-ului Ligii 1. Patronul vicecampioanei a început să spere din nou la titlu după ce echipa lui a obţinut victoria la ultima fază a confruntării din Trivale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roș-albaștrii s-au apropiat la 5 puncte de liderul CFR Cluj, după ce s-au impus în minutul 90+4. Andrei Dumiter a marcat primul gol din 2022 şi a salvat echipa lui Toni Petrea. Gigi Becali e convins că are parte de ajutor divin şi le-a transmis un mesaj vehement rivalilor din Gruia.

Gigi Becali, după FC Argeș – FCSB 2-3: „Dumnezeu e cu noi!”

Titlul el e pierdut. Numai dacă Dumnezeu vrea să-l dea. Dacă Dumnezeu vrea să-l dea, e posibil să-l dea. Dacă dai gol la ultima secundă, la ultima fază a meciului, înseamnă că Dumnezeu e cu noi. Aşa e semnalul din partea Domnului. El era pierdut!

Suntem la mâna noastră, dar trebuie să baţi Craiova şi CFR Cluj. Nu? Trebuie să batem Craiova şi CFR… şi Craiova să-i bată pe ei (n.r. pe CFR Cluj). Titlul a fost pierdut, la ora asta numai Domnul dă! Dumnezeu aşa a arătat, că vrea să ni-l dea nouă„, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Pentru FCSB urmează două meciuri acasă, cu Universitatea Craiova şi FC Voluntari. După are derby-ul care poate conta decisiv în lupta pentru titlu, în Gruia, cu CFR Cluj.

Reclamă

FC Argeș – FCSB 2-3. Toni Petrea a câștigat la Pitești, dar nu-și mai face calcule pentru titlu: „Chiar nu vreau!”

Toni Petrea s-a arătat mulțumit de victoria in-extremis de pe terenul lui FC Argeș. Totuși, tehnicianul FCSB-ului a evidențiat că nu i-a plăcut faptul că echipa sa a fost egalată de două ori.

Petrea a recunoscut că nu vrea să se mai gândească la lupta pentru titlu, cu CFR Cluj. Antrenorul “roș-albaștrilor” vrea să ia meciurile pas cu pas.

Important e că am câştigat. Am avut şi un om în plus. Am avut şi penalty-ul acela… Mă bucur că am reuşit să marcăm, să câştigăm. Trei puncte după un meci frumos, cu de toate, faze de poartă, penalty-uri, cartonaş roşu. Sper să o ţină tot aşa cei de la FC Argeş.

Reclamă 4 / 0/3

Am ajuns în situaţia de a fi egalaţi de două ori, e păcat de efort, de munca depusă, să luăm două goluri cadou. Trebuie să fim mai atenţi în unele momente.

Chiar nu vreau să mă mai gândesc la acest lucru (n.r. – lupta la titlu). De câte ori ne-am gândit și am făcut calcule, nu am reuşit să câştigăm noi meciurile. Am vorbit şi cu jucătorii să luăm meci cu meci. Vedem ce se va întâmpla în continuare.

A fost un meci aspru, s-a văzut o dorinţă din partea lor. Se motivează în plus, trebuie să ne obişnuim”, a declarat Toni Petrea la finalul meciului din Liga 1.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro Vezi toate știrile
Citește și