Închide meniul

Gigi Becali pune stop investiţiilor la FCSB! Vrea să scadă şi salariilor jucătorilor: „Nu vreau să îmi mai toc banii aiurea”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 22 decembrie 2021, 15:37

Gigi Becali pune stop investiţiilor la FCSB! Vrea să scadă şi salariilor jucătorilor: „Nu vreau să îmi mai toc banii aiurea

Gigi Becali a anunţat că îi va face ofertă lui Omrani

Profimedia

Gigi Becali nu mai vrea să rişte bani mulţi şi să nu câştige niciun trofeu la FCSB. S-a decis să pună stop investiţiilor în transferuri, dar ar vrea să umble şi la salariile jucătorilor. Are în plan să pună un plafon salarial de 10.000 de euro lunar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali pune stop investiţiilor la FCSB!

În acelaşi timp, Gigi Becali a vorbit şi despre Adrian Mititelu şi FC U Craiova 1948. Nou-promovata a adus jucători importanţi la începutul campionatului, dar după 21 de etape din sezonul regulat se află pe loc de baraj. „Tată, eu dacă eram Adrian Mititelu înnebuneam de mult. Unii îl înjură pe Mititelu, dar nu realizează cât de greu este să aduci banii familiei tale la fotbal. Banii nu sunt foi de caiet. Să te duci în faliment, să pierzi vreo două echipe, iar apoi să începi un alt proiect din mocirlă, doar Adrian Mititelu putea să facă acest lucru. Doar el putea să își toace din nou banii în fotbal. Și nu 3 euro, ci milioane de euro. Mititelu nu a ajuns în pușcărie că e vreun mare infractor, ci din cauza fotbalului.

Și performanță? Nimic! Se bate săracul acum tot pentru salvarea de la retrogradare. Ne-am confruntat prima dată, mi se pare prin 2005-2006. Răspunde vreunul acum în fața lui pentru locul în care îi este echipa în clasament? Îi plătește vreunul salariile sau cantonamentul pe care jucătorii trebuie să îl facă? Tot el! Și care este satisfacția lui cu echipa asta? Omul e la pușcărie, nu am eu nicio treabă să mă bag la echipa lui, dar echipa nu îi aduce nicio alinare.

Am auzit și eu ce salarii are el pe la echipă. Nu e treaba mea, dar să le dai unora 6.000 de euro și nici măcar să nu îți joace deloc, ce să mai comentezi? Și lumea tot pe el îl înjură. Și are și salarii de peste 8.000-9.000 de euro pe lună. El a ajuns în situația asta pentru că e foarte pătimaș. El pune fotbalul pe primul loc, nu afacerea. Eu vreau să fac bani din fotbal, nu să tot pierd”, a spus Gigi Becali, conform prosport.ro.

Citește și:

Laude pentru Adrian Mititelu

Latifundiarul din Pipera continuă să-l laude pe Adrian Mititelu aflat în spatele gratiilor. „Eu unul recunosc că nu sunt ca el așa de pătimaș și nu vreau să fac lucrurile pe care el le face. De ce să mai dau eu salarii mari la echipă? Pentru ce? De ce să mai bag eu bani în transferuri? Păi 500 de mii de euro îi găsesc lipiți pe gard? Nu, tată! Nu vreau să îmi mai toc banii aiurea. Poate unii nu mă cred acum, dar specialiștii ăia pe care îi vedeți pe la televizor au și falimentat echipe din postura de directori sportivi sau nu mai știu eu pe ce funcții au fost. Unii au și retrogradat din postura de antrenori echipe și vin acum și ne dau nouă lecții”, a mai spus Gigi Becali, conform sursei citate

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și