Închide meniul

Gigi Becali pune tunurile pe Răzvan Burleanu şi Kyros Vassaras: "Am ajuns prostul lor? Arbitrajul ne va nenoroci pe toți!"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 14 aprilie 2021, 11:17

Gigi Becali pune tunurile pe Răzvan Burleanu şi Kyros Vassaras: "Am ajuns prostul lor? Arbitrajul ne va nenoroci pe toți!"

Gigi Becali pune tunurile pe Răzvan Burleanu

Gigi Becali este patronul FCSB / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Patronul FCSB s-a săturat de arbitrajul din fotbalul românesc şi îi cere lui Răzvan Burleanu, şeful FRF, să îl bage în şedinţă pe Kyros Vassaras, preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor. Becali se teme că poate pierde titlul din cauza "centralilor".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Îi transmit lui Burleanu să facă ceva cu arbitrajele că așa nu se mai poate. Cu câți bani îl plătește Burleanu pe Vassaras ăla? Merită atâția bani? Nu se poate așa ceva! Să îl bage în ședința si să discute clar cu el. Arbitrajul ne va nenoroci pe toți în acest campionat, iar eu nu vreau să pierd titlul din cauza arbitrilor.

Gigi Becali: "Burleanu să facă ceva cu arbitrajele că așa nu se mai poate!"

Vassaras și Burleanu chiar nu văd că ne ducem în cap cu arbitrajul? Pentru ce bag eu bani în fotbal? Am ajuns prostul lor? Vreau ca Burleanu să discute cu Vassaras și să afle de la el unde ne ducem cu arbitrajul. Nu se mai poate așa ceva", a declarat Gigi Becali pentru ProSport.

EXCLUSIV | Gigi Becali, avertisment pentru Edi Iordănescu! "Să nu se mai laude. Dracii încurcă mintea arbitrilor!"

Gigi Becali se ceartă cu toată lumea. Patronul FCSB şi Edi Iordănescu au început "războiul" pentru titlul din Liga 1. Antrenorul lui CFR Cluj i-a propus finanţatorului roş-albaştrilor să nu mai critice arbitrajele în play-off, dar a fost imediat contrat.

"Îi transmit lui Edi să nu se mai laude că a recuperat el, aveam șase puncte avans și acum mai avem unul în plus, plus încă 11 puncte pe care arbitrii i le-au dat lui.

Reclamă

El trebuie să le propună antrenorilor lui, nu nouă, la patronii de club. El să propună la subalternii lor. Eu nu sunt de acord cu propunerea asta. Când dracii încurcă mintea arbitrilor… eu cum să zic, că le-a fost luminată", a spus Becali, în exclusivitate pentru AS.ro.

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și