Închide meniul

Gigi Becali pune tunurile pe Răzvan Burleanu şi Kyros Vassaras: "Am ajuns prostul lor? Arbitrajul ne va nenoroci pe toți!"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 14 aprilie 2021, 11:17

Gigi Becali pune tunurile pe Răzvan Burleanu şi Kyros Vassaras: "Am ajuns prostul lor? Arbitrajul ne va nenoroci pe toți!"

Gigi Becali pune tunurile pe Răzvan Burleanu

Gigi Becali este patronul FCSB / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Patronul FCSB s-a săturat de arbitrajul din fotbalul românesc şi îi cere lui Răzvan Burleanu, şeful FRF, să îl bage în şedinţă pe Kyros Vassaras, preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor. Becali se teme că poate pierde titlul din cauza "centralilor".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Îi transmit lui Burleanu să facă ceva cu arbitrajele că așa nu se mai poate. Cu câți bani îl plătește Burleanu pe Vassaras ăla? Merită atâția bani? Nu se poate așa ceva! Să îl bage în ședința si să discute clar cu el. Arbitrajul ne va nenoroci pe toți în acest campionat, iar eu nu vreau să pierd titlul din cauza arbitrilor.

Gigi Becali: "Burleanu să facă ceva cu arbitrajele că așa nu se mai poate!"

Vassaras și Burleanu chiar nu văd că ne ducem în cap cu arbitrajul? Pentru ce bag eu bani în fotbal? Am ajuns prostul lor? Vreau ca Burleanu să discute cu Vassaras și să afle de la el unde ne ducem cu arbitrajul. Nu se mai poate așa ceva", a declarat Gigi Becali pentru ProSport.

EXCLUSIV | Gigi Becali, avertisment pentru Edi Iordănescu! "Să nu se mai laude. Dracii încurcă mintea arbitrilor!"

Gigi Becali se ceartă cu toată lumea. Patronul FCSB şi Edi Iordănescu au început "războiul" pentru titlul din Liga 1. Antrenorul lui CFR Cluj i-a propus finanţatorului roş-albaştrilor să nu mai critice arbitrajele în play-off, dar a fost imediat contrat.

"Îi transmit lui Edi să nu se mai laude că a recuperat el, aveam șase puncte avans și acum mai avem unul în plus, plus încă 11 puncte pe care arbitrii i le-au dat lui.

Reclamă

El trebuie să le propună antrenorilor lui, nu nouă, la patronii de club. El să propună la subalternii lor. Eu nu sunt de acord cu propunerea asta. Când dracii încurcă mintea arbitrilor… eu cum să zic, că le-a fost luminată", a spus Becali, în exclusivitate pentru AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara Vezi toate știrile
Citește și