Închide meniul

Gigi Becali, pus în aşteptare de Florin Ştefan: „Am încredere în ce mi-a spus!” Cum poate obţine patronul FCSB semnătura fundaşului

Dragoș Vasile Publicat: 23 mai 2021, 16:34

Gigi Becali, pus în aşteptare de Florin Ştefan: „Am încredere în ce mi-a spus! Cum poate obţine patronul FCSB semnătura fundaşului

Florin Ştefan a semnat cu CFR Cluj

EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

  • Gigi Becali, pus în aşteptare de Florin Ştefan
  • Cum poate obţine patronul FCSB semnătura fundaşului

Gigi Becali, pus în aşteptare de Florin Ştefan. Patronul FCSB a început deja campania de transferuri, iar fostul fundaş stânga al lui Sepsi se află pe lista acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, pus în aşteptare de Florin Ştefan: „Vrea să plece în străinătate!”

Laszlo Dioszegi, patronul grupării de la Sfântu Gheorghe, este ferm convins că fostul său jucător nu va ajunge la FCSB. Finanţatorul covăsnenilor este de părere că Becali va obţine semnătura lui Ştefan doar dacă acesta nu va fi mulţumit de nicio ofertă din străinătate.

„Florin Ștefan a avut caracterul, de o jumătate de an, să spună că țelul lui de viață nu este legat de Sepsi de acum încolo și că vrea să plece în străinătate. Acum, să vedem ce se întâmplă și cu el. L-am lăsat să plece mai devreme, să plece în vacanță, pentru că dacă un jucător nu e cu capul la clubul nostru, degeaba îl ținem și degeaba intră și pe teren că nu poate să dea 100% și așa am considerat, împreună cu el, stând la masă, că așa este cel mai bine și pentru el, să plece mai repede în vacanță, și pentru noi că dacă nu e aici cu capul, de ce să fim cu unul în plus?

Reclamă

(N.r. Credeți că va ajunge la FCSB?) Eu nu cred! Cel puțin, eu am încredere în el, în ceea ce mi-a spus el, că el vrea să plece în străinătate, dar viața de fotbalist… dacă nu primește ofertă din străinătate, trebuie să meargă și el undeva, deci nu exclud varianta că pleacă la FCSB, dar nu cred totuși”, a declarat Laszlo Dioszegi pentru ProSport.

Florin Ştefan poate ajunge la FCSB, după ce a plecat de la Sepsi / Mediafax Foto / Alexandru Dobre
Florin Ştefan poate ajunge la FCSB, după ce a plecat de la Sepsi / Mediafax Foto / Alexandru Dobre
Citește și:

Ce spune Gigi Becali despre transferul lui Florin Ştefan la FCSB

Florin Ştefan şi-a reziliat contractul cu Sepsi chiar înaintea partidei cu FCSB. Fundaşul a mai fost dorit de Gigi Becali şi în trecut, dar patronul FCSB nu s-a înţeles cu Sepsi la bani. Becali nu a infirmat nici acum faptul că este interesat de fundaş.

Reclamă

”Florin Ștefan? Nu pot să spun toate, da? Voi știți că eu nu mint, dar acum nu pot să zic prea multe”, a replicat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Florin Ștefan era la Sepsi din 2018

Florin Ștefan este la Sepsi din 2018, când a venit gratis de la Daco-Getica. El a bifat 16 apariții în acest sezon de Liga 1, trecându-și în cont două assist-uri. Site-ul de specialitate Transfermarkt i-a oferit o cotă de 1 milion de euro!

Dacă Florin Ștefan va alege FCSB în detrimentul lui Sepsi, roș-albaștrii vor avea nu mai puțin de 3 fundași stânga. Panțîru și Radunovici joacă constant în echipa lui Petrea.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat