Închide meniul

Gigi Becali, pus la zid: „Tulbură apele şi produce nelinişte”. Patronul FCSB, luat în colimator din cauza lui Edi Iordănescu

Gabriel Zamfirescu Publicat: 11 noiembrie 2021, 13:26

Reclamă
Gigi Becali, pus la zid: „Tulbură apele şi produce nelinişte. Patronul FCSB, luat în colimator din cauza lui Edi Iordănescu

Gigi Becali l-a forţat pe Edi Iordănescu să plece de la FCSB

Hepta

Edi Iordănescu nu are deloc linişte la FCSB. Ieşirile nervoase ale lui Gigi Becali au avut ecou însă. Unul dintre cei mai importanţi jucători din istoria recentă ai vicecampioanei au ieşit la atac. Dorin Goian l-a luat în colimator pe patronul roşa-albaştrilor şi i-a transmis să-l lase în pace pe antrenor ca să-şi facă treaba la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, luat în colimator de Dorin Goian

Dorin Goian spune că ultimele declarații ale lui Gigi Becali nu fac decât să agite apele la clubul roş-albastru. „Ca orice fost jucător care cunoaște fenomenul, nu pot înțelege aceste reacții ale patronului. Dacă și atunci când rezultatele sunt bune și jocul merge spre bine, de ce faci în așa fel încât să tulburi apele și să produci neliniște?

Nu pot să înțeleg. Se pare că se adeveresc acele spuse ale oamenilor că «echipa e jucăria domnului Becali»”, iar dânsul face ce dorește. Dacă aș fi patron și dacă aș veni după o perioadă în care echipa n-a avut rezultate în Europa, mi-aș dori să am un joc prin care să câștig puncte și să câștig campionatul.

Momentan, asta ar trebui să primeze pentru dânsul, pentru că FCSB n-a mai reușit să câștige titlul de ceva ani. Cu siguranță că există o stare de neliniște în cadrul echipei. Jucătorii vor să facă un campionat bun, să joace în cupele europene și să evolueze în străinătate. Dar asta se poate întâmpla doar dacă au antrenor bun”, a declarat Dorin Goian, conform sport.ro.

Gigi Becali, nemulţumit de jocul celor de la FCSB

FCSB e pe locul 2 în Liga 1, la opt puncte în spatele liderului CFR Cluj, dar Gigi Becali e nemulţumit. „Am fost întrebat și nu am dat înapoi. Am spus că nu joacă echipa, așa este. Am spus că am câștigat 7 meciuri de la Dumnezeu, așa cred eu. N-am spus că sunt nemulțumit de Edi. Răbufnirea a venit de la faptul că l-a schimbat pe Budescu în minutul 66. Eu îl schimbam pe Budescu în minutul 33!

Reclamă

Dacă joacă echipa așa, la revedere! Dar eu mai am încredere în Edi, pentru că are scuze, după ce s-a întâmplat cu COVID-ul, accidentări, probleme de lot. Eu îi dădeam 500.000 de euro, nu contează pentru mine. Fac ceva pe contractul ăla! Eu spun ce văd și cu asta basta! Când nu o să mai am încredere, voi plăti clauza și asta e, să am o șansă în play-off”, a spus Gigi Becali, conform digisport.ro.

 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” Vezi toate știrile
Citește și