Închide meniul

Gigi Becali râde şi acum de Edi Iordănescu, după ce a auzit că-l vrea pe căpitanul Tănase. "Să îi dați lui nenea Edi numărul de telefon să îl sune pe Dodel"

Antena Sport Publicat: 22 martie 2021, 11:46 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:13

Reclamă
Gigi Becali râde şi acum de Edi Iordănescu, după ce a auzit că-l vrea pe căpitanul Tănase. "Să îi dați lui nenea Edi numărul de telefon să îl sune pe Dodel"

Mediafax Foto / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali se amuză pe seama lui Edi Iordănescu

"Florin Tănase o să ajungă la CFR Cluj când o să câștige Balonul de Aur un fotbalist din România. A, poate Edi Iordănescu îl vrea pe Tănase, dar Cristi Tănase nu mai este la noi, este la Clinceni. Să îi dați lui nenea Edi numărul de telefon să îl sune pe Dodel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hai să fim serioși! Nici de glumă nu este asta. Acum, am la echipă băieți de caracter. Nu mai sunt prin vestiar pe la noi jucători genul lui Bălgrădean. Dar stați că am încă doi pentru CFR. Să îi ia pe Soiledis și pe Stan. Pe ăștia doi poate să îi ia nenea Edi", a spus Gigi Becali, citat de prosport.ro.

Florin Tănase, exponenţial pentru FCSB

Într-adevăr, căpitanul de 26 de ani este un jucător exponenţial pentru FCSB în acest moment, dacă ţinem cont de cele 19 goluri şi 4 pase decisive adunate în toate competiţiile. Ultima reuşită a venit în meciul cu CFR Cluj (3-0), unul extrem de important în economia sezonului regulat.

Tănase câştigă acum 19.000 de euro pe lună şi a refuzat deja o mărire până la 25.000 de euro, pentru prelungirea contractului. Becali speră să îl convingă cu 35.000, mai ales după plecarea lui Dennis Man la Parma, pentru 13 milioane de euro.

Florin Tănase, oferte din Statele Unite

La începutul lunii, a apărut varianta în care New York City ar fi plătit 4.8 milioane de dolari pentru Tănase. Gigi Becali nici nu a vrut să audă. Latifundiarul vrea 5 milioane de euro pentru golgheterul său.

Reclamă

”Nu știu de nicio ofertă. 5.000.000 de euro este prețul lui. Nu las nici cinci bănuți sub 5.000.000 de euro. Dacă dau 4,8 milioane de dolari nu-l ia. Nu vreau niciun procent. Să dea cinci milioane de euro și îl dau, pot să-l ia. Eu atât vreau pe Tănase, 5.000.000 de euro”, spunea atunci Gigi Becali pentru as.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:41 „Are experiență!” Propunere surpriză pentru postul de antrenor de la Rapid! Sfat important pentru Dan Șucu 18:40 LIVE TEXTUTA – FCU Craiova 2-0. Luckassen şi Pop au marcat, iar oltenii lui Mititelu sunt lanterna clasamentului! 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” Vezi toate știrile
Citește și