Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali, răspuns final după ce Florin Tănase și-a dorit să plece de la FCSB: „S-a terminat, gata!”. Cine crede că îi va aduce titlul și cum ar mai putea Dan Petrescu să pună mâna pe trofeu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 februarie 2022, 23:36

Gigi Becali, răspuns final după ce Florin Tănase și-a dorit să plece de la FCSB: „S-a terminat, gata!. Cine crede că îi va aduce titlul și cum ar mai putea Dan Petrescu să pună mâna pe trofeu

Florin Tănase este căpitanul FCSB

Florin Tănase este căpitanul FCSB / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Patronul lui FCSB este sigur că evoluțiile lui Tănase, din 2022, au fost sub așteptări tocmai din cauza faptului că internaționalul român se gândea la un transfer. Nicio echipă nu i-a plătit însă clauza de reziliere de 3 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, anunț de ultimă oră despre Florin Tănase

Florin Tănase a fost schimbat la pauză în derby-ul Dinamo – FCSB, scor 0-3. Becali este sigur că cel mai bun marcator al roș-albaștrilor va reveni la cea mai bună formă și că va face diferența. Are încredere deplină și în noua achiziție, Edjouma.

Nu a venit nimic (n.r. nicio ofertă) și gata. Bine că s-a terminat și gata, ca să știm și să joace fotbal. Să rămână să luăm campionatul. Se rezolvă toate.

Revine Tănase, nu-mi fac probleme. Totul se va rezolva când vine Malcom Edjouma. Totul se rezolvă cu echipa„, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru Antena Sport.

Latifundiarul din Pipera se teme însă de jocuri de culise. Crede că CFR Cluj ar putea câștiga titlul dacă Istvan Kovacs va fi delegat la meciurile ardelenilor cu FCSB, din play-off.

Reclamă

Eu sper la titlu că îl dă Dumnezeu. E adevărat că Federația e cu ei (n.r. cu CFR Cluj). Să vedem în play-off, acolo o să fie problemă. Sunt în stare să îl dea pe Kovacs cu CFR. Atunci gata, la revedere, nu mai e nicio șansă„, a mai spus patronul lui FCSB.

Citește și:

Pentru echipa lui Becali urmează meciul cu ultima clasată din Liga 1, Academica Clinceni. Roș-albaștrii tocmai au ratat șansa de a se apropia la șase puncte de echipa lui Dan Petrescu. Au remizat surprinzător cu FC U Craiova 1948, scor 1-1, pe Arena Națională.

Florin Tănase a lipsit împotriva oltenilor, dar își poate mări numărul de goluri stagionale cu „lanterna roșie”. De 9 ori a punctat până acum și a oferit patru pase decisive. Potrivit Transfermarkt, Tănase are o cotă de piață de 5.5 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Victor Becali era optimist: ”Nu s-au închis ferestrele în toate campionatele din lume!”

Victor Becali, vărul patronului de la FCSB, era optimist și anunțase că ”perla” roș-albaștrilor poate pleca în cel mai scurt timp.

Nu s-a finalizat nimic în Emirate, pista a picat definitiv. Nu pot spune sigur că Tănase va rămâne la FCSB până în vară, pentru că nu s-au închis ferestrele în toate campionatele din lume”, a declarat Victor Becali.

În afară de Al-Nasr, și Angers, gruparea din Ligue 1, a vrut să îl transfere pe căpitanul FCSB. Mutarea a picat în ultimele ore de mercato.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și