Închide meniul

FC Argeş – FCSB 2-3. Gigi Becali l-a lăudat pe Toni Petrea pentru o schimbare făcută: „Chiar l-am felicitat. Pe cuvântul meu că nu l-am introdus eu!” :)

Reclamă

Publicat: 21 martie 2022, 12:32

FC Argeş – FCSB 2-3. Gigi Becali l-a lăudat pe Toni Petrea pentru o schimbare făcută: „Chiar l-am felicitat. Pe cuvântul meu că nu l-am introdus eu! :)

Adrian Pitu, declarație savuroasă despre Gigi Becali 

Hepta

Gigi Becali l-a lăudat pe Toni Petrea pentru introducerea lui Andrei Dumiter în finalul partidei. Atacantul a fost cel care a marcat şi a adus victoria celor de la FCSB la cu FC Argeş. Becali şi-a dat cuvântul de onoare şi a spus că nu a avut nicio implicare în mutarea tactică a lui Toni Petrea. Mai mult, patronul FCSB a dezvăluit că l-a felicitat pe Toni Petrea după meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali l-a lăudat pe Toni Petrea

Pe cuvânt că nu l-am introdus eu. Nu am făcut eu schimbarea. Pe cuvântul meu. A făcut-o Petrea şi chiar l-am felicitat. Si i-am zis că schimbarea pe care ai făcut-o tu e posibil să luăm campionatul„, a spus Gigi Becali la sport.ro.

Gigi Becali: „Aşa e semnalul din partea Domnului, că vrea să ne dea nouă titlul”

Gigi Becali a avut o primă reacţie, în exclusivitate pentru AS.ro, după FC Argeș – FCSB, scor 2-3, meci din etapa a 2-a a play-off-ului Ligii 1. Patronul vicecampioanei a început să spere din nou la titlu după ce echipa lui a obţinut victoria la ultima fază a confruntării din Trivale.

Roș-albaștrii s-au apropiat la 5 puncte de liderul CFR Cluj, după ce s-au impus în minutul 90+4. Andrei Dumiter a marcat primul gol din 2022 şi a salvat echipa lui Toni Petrea. Gigi Becali e convins că are parte de ajutor divin şi le-a transmis un mesaj vehement rivalilor din Gruia.

Reclamă

Titlul e pierdut. Numai dacă Dumnezeu vrea să-l dea. Dacă Dumnezeu vrea să-l dea, e posibil să-l dea. Dacă dai gol la ultima secundă, la ultima fază a meciului, înseamnă că Dumnezeu e cu noi. Aşa e semnalul din partea Domnului. El era pierdut!

Suntem la mâna noastră, dar trebuie să baţi Craiova şi CFR Cluj. Nu? Trebuie să batem Craiova şi CFR… şi Craiova să-i bată pe ei (n.r. pe CFR Cluj). Titlul a fost pierdut, la ora asta numai Domnul dă! Dumnezeu aşa a arătat, că vrea să ni-l dea nouă„, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Pentru FCSB urmează două meciuri acasă, cu Universitatea Craiova şi FC Voluntari. După are derby-ul care poate conta decisiv în lupta pentru titlu, în Gruia, cu CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Toni Petrea a câștigat la Pitești, dar nu-și mai face calcule pentru titlu: „Chiar nu vreau!”

Toni Petrea s-a arătat mulțumit de victoria in-extremis de pe terenul lui FC Argeș. Totuși, tehnicianul FCSB-ului a evidențiat că nu i-a plăcut faptul că echipa sa a fost egalată de două ori.

Petrea a recunoscut că nu vrea să se mai gândească la lupta pentru titlu, cu CFR Cluj. Antrenorul “roș-albaștrilor” vrea să ia meciurile pas cu pas.

Important e că am câştigat. Am avut şi un om în plus. Am avut şi penalty-ul acela… Mă bucur că am reuşit să marcăm, să câştigăm.  Chiar nu vreau să mă mai gândesc la acest lucru (n.r. – lupta la titlu). De câte ori ne-am gândit și am făcut calcule, nu am reuşit să câştigăm noi meciurile. Am vorbit şi cu jucătorii să luăm meci cu meci. Vedem ce se va întâmpla în continuare.

A fost un meci aspru, s-a văzut o dorinţă din partea lor. Se motivează în plus, trebuie să ne obişnuim”, a declarat Toni Petrea la finalul meciului din Liga 1.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și