Închide meniul

Gigi Becali regretă plecarea lui Harlem Gnohere: ”Am avut un gând de părere de rău”

Antena Sport Publicat: 14 iunie 2020, 20:51 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:24

Gigi Becali regretă plecarea lui Harlem Gnohere: ”Am avut un gând de părere de rău”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Gigi Becali regretă plecarea lui Harlem Gnohere: ”Am avut un gând de părere de rău”

  • Becali îl regretă pe Gnohere
  • Francezul și-a reziliat contractul cu FCSB
  • FCSB a pierdut meciul cu CFR Cluj

Becali a fost nemulțimit de Adrian Petre, cel care a ratat o șansă uriașă în prelungirile partidei, moment în care FCSB putea smunge un rezultat de egalitate la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi becali: ”Am avut un gând de părere de rău”

”Am avut un gând de părere de rău, nu avem atacant. Tănase e foarte eficient în centru. Ce să încerc cu Petre? Niciun duel la cap nu a câştigat. Nu vreau să vorbesc mai mult, nu vreau să mai critic”, a declarat Becali, pentru Digi Sport.

Pe de altă parte, ”Bizonul” susține că a renunțat la o parte din salariu pentru a pleca de roș-albaștri, fiind nemulțumit în același timp de faptul că Bogdan Vintilă, antrenorul echipei, a încasat în continuare salariul întreg pe toată perioada pandemiei.

Reclamă

Harlem Gnohere: ”I-am zis că vreau să plec domnului Becali”

”Eu mă simt bine, foarte bine după ce acum am devenit liber. Pentru că mă pot angaja unde vreau eu și, din acest motiv, mă simt foarte bine. Nu i-am luat bani domnului Becali. I-am zis că vreau doar să plec, că renunț la anul pe care-l mai aveam de contract, că vreau doar să plec, pentru că știu foarte bine cum e.

Dar, înainte să avem probleme cu contractele, eram deja în șomaj tehnic. Deci, eu pot spune că nu m-au întrebat «Bizonule, putem să-ți micșorăm salariul precum celorlalți jucători?». Și dacă m-ar fi întrebat, eu aș fi zis da. Când este șomaj tehnic și antrenorul primește tot salariul, iar tu doar 800 de euro, atunci este o problemă.

Reclamă

De exemplu, ieri am primit un mesaj de la un suporter pe Instagram care zicea că Becali a spus după meciul cu Hajduk, împotriva croaților, când am dat cele două goluri, unul în ultimul minut, că Bizonul nu pleacă și că dacă pleacă îl vând pe 10 milioane. Iar azi spune că este fericit că am plecat, că nu am jucat unele meciuri pentru că eram gras.De când joc eu fotbal, nu am cunoscut niciodată un președinte de club care, după fiecare meci, să-și critice jucătorii. Este prima dată”, a spus francezul în urmă cu câteva zile.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”