Închide meniul

Gigi Becali, replică dură pentru Lucian Burchel: „Mă, nebunule, nu îți e rușine? Tu ești inchizitor?”

Avatar photo

De Sebastian Cristian
Publicat: 24 ianuarie 2023, 14:55

Gigi Becali, replică dură pentru Lucian Burchel. Patronul de la FCSB nu s-a putut abține și l-a criticat în termeni duri pe șeful Școlii de Antrenori din cadrul FRF.

Reclamă
Gigi Becali i-a oferit o replică acidă lui Lucian Burchel

Gigi Becali, replică dură pentru Lucian Burchel

Gigi Becali / Profimedia

Scandalul dintre Lucian Burchel și FCSB ia amploare, după ce cazul lui Mihai Pintili a fost sesizat la Comisia de Disciplină.

Reclamă

Gigi Becali, replică dură pentru Lucian Burchel: „Mă, nebunule, nu îți e rușine? Tu ești inchizitor?”

Finanțatorul de la FCSB este revoltat de atitudinea adoptată de Lucian Burchel și nu s-a ferit să-i ofere o replică adică.

„L-am sunat pe Burleanu, ca să avem un dialog. Am vrut să-l întreb de Burchel: «Bă, noi ne-am angajat inchizitor? Bă, tu te crezi inchizitor? Noi îți dăm salariu ca să te dai inchizitor? Ce ești, mă, procuror?». S-a făcut procuror, mă!

Burhcel s-a făcut procuror. Zice să se ancheteze și să se stabilească dacă a greșit Pintilii. Comisia anchetează? Comisia judecă. Dar noi ne-am angajat inchizitor… Tu ești anchetator? Te duci în Turcia? Noi ne-am dus în Turcia ca turiști, la distracție.

Burchel se crede stăpân, se crede procuror. Aici nu te-am angajat procuror, mă, nebunule! Nu ești procuror! Când era Mirel antrenor nu aveam procuror, inchizitor. Tot el era? Nu știa procurorul. Acum vrea procurorul să iasă în față.

Reclamă

Nu îți e rușine? Spui «A plecat în cantonament cu echipa în Turcia». De unde știi? Tu ești anchetator… Du-te în Turcia atunci. Dar nu te primesc. Spui «Domnule, nu are voie să antreneze». Nu te primesc. Pun barieră și nu are voie la mine să intre. Tu ești anchetator?

Pe unul ca Burchel, dacă îl pui șef la DNA, toată lumea va fi arestată. Inventează el… «Eu sunt Burchel». Bă, ești tu Burchel? Ai venit la mine să te angajez și ți-am zis «Pleacă, mă, de aici că ai venit de la Gică!»”, a declarat Gigi Becali, conform gsp.ro.

Mihai Stoica, atac frontal la Lucian Burchel: „El răspunde și dacă sună Arici Pogonici! Trec pe stradă și nu stiu cine e”

Managerul general de la FCSB s-a amuzat pe seama lui Lucian Burchel, şeful Şcolii de Antrenori din cadrul Federaţiei Române de Fotbal.

Burchel a fost deranjat de declarațiile făcute de Mihai Pintili la finalul meciului FC Hermannstadt – FCSB, scor 0-1 și a declarat că va sesiza Comisia de Disciplină.

Mihai Stoica nu a fost impresionat de atitudinea lui Lucian Burchel și i-a dat imediat replica. Managerul general de la FCSB a avut un atac virulent la adresa șefului Școlii de Antrenori de la FRF.

„(n.r. Pintilii e afectat?) Afectat? Niciodată. Avem avocat care se ocupă de asta. Nu e apăsat sau afectat. Era nervos pentru că era meciul şi veneam după perioada asta. Nu e uşor după 2 săptămâni de pregătire.

(n.r. despre Pintilii) M-a mirat pentru că el e foarte calm, m-am distrat. Ne-a explicat după Burchel… (n.r. ironic). Cum poate să vorbească el de antrenorat dacă nu a antrenat niciodată? De unde ştie el care este pedagogia la o echipă? Că nu ştie!

Habar nu am cine e Burchel, trec pe stradă şi nu ştiu cine e. Îi place să vorbească cu toată lumea, dacă îl sună Arici Pogonici… Burchel răspunde! Vom demonta tot ce a zis Burchel”, a declarat MM Stoica pentru orangesport.ro.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
EMISIUNI
Nana Falemi, la AS.ro LIVE
Nana Falemi, la AS.ro LIVE
Ultimele știri
18:46 Eugen Neagoe vrea ca Universitatea Craiova și FC U Craiova să se împace: „Nu aş vrea să aud că s-au întâmplat lucruri regretabile!” 18:42 Sebastien Haller, primul gol oficial pentru Borussia Dortmund, după ce s-a vindecat de cancer! Momente emoționante în Bundesliga 17:55 Dan Petrescu, declarație fabuloasă despre Gică Hagi: „Nu-mi dădea mingea! I-am zis: «Cred că am îmbătrânit din cauza ta!»” 17:43 Dan Petrescu, băgat în sperieți înainte de CFR Cluj – FCSB: „Pot să bată pe oricine din Europa!” 17:26 EXCLUSIVAndrei Prepeliță o avertizează pe FCSB înaintea derby-ului cu CFR Cluj: „E o echipă solidă! Va fi greu!” 16:31 Adrian Mititelu, anunț devastator pentru ultrașii FC U Craiova: „Să se ducă la CSU! Am schimbat politica!” 16:29 Noi dezvăluiri după arestarea lui Dani Alves! Fotbalistul ar fi abordat alte două tinere 15:47 Mihai Stoica cere explicații înaintea derby-ului CFR Cluj – FCSB: „Dan Petrescu are dreptate! De ce nu putem?” 15:27 Scandări xenofobe la adresa ungurilor, la meciul de rugby România – Polonia! Ce s-a întâmplat pe stadionul „Arcul de Triumf” 14:53 Mihai Stoica trage un semnal de alarmă după suspendarea meciului Sepsi – FC U Craiova 1948: „Asta ar însemna falimentul fotbalului românesc!”
Pe același subiect
Leo Strizu, în timpul unei conferințe de presă
Liga 1 • 13:38
Leo Strizu, pus în dificultate înainte de CFR Cluj – FCSB: „Gigi Becali decide! Credeți că pot să vorbesc în numele lui?”
Billel Omrani și Andrei Cordea, în timpul unui meci disputat de FCSB
Liga 1 • 10:36
Gigi Becali, decizie finală în cazul lui Billel Omrani! Ce se întâmplă cu atacantul, înaintea derby-ului CFR Cluj – FCSB
Răzvan Lucescu și Gigi Becali, în timpul unor evenimente
Fotbal • 8:49
Răzvan Lucescu nu stă la discuții! „Ai lucra cu Gigi Becali?”. Ce a răspuns
Știri
Roxana Blenche şi surorile Odagiu au preparat ”Banofee pie”
Roxana Blenche şi surorile Odagiu au preparat ”Banofee pie”
Închide căutarea