Închide meniul

Mihai Pintilii l-a făcut praf pe șeful Școlii de Antrenori: „Să mă suspende 4 ani! Ce facem, suntem legați de scaune?”

Cosmin Cioboată Publicat: 22 ianuarie 2023, 23:29

Mihai Pintilii l-a făcut praf pe șeful Școlii de Antrenori: „Să mă suspende 4 ani! Ce facem, suntem legați de scaune?

Mihai Pintilii, prima reacţie după FCSB - Farul 2-3: "Nu pot să dau într-un singur jucător!"

Mihai Pintilii, într-o conferinţă de presă / Antena Sport

  • Mihai Pintilii l-a făcut praf pe șeful Școlii de Antrenori
  • „Să mă suspende 4 ani! Ce facem, suntem legați de scaune?”

Mihai Pintilii l-a făcut praf pe șeful Școlii Federale de Antrenori, Lucian Burchel, care a anunțat că delegatul de la FCSB riscă să fie suspendat pentru că a dat indicații în timpul meciurilor, deși nu deține licență PRO.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pintilii este trecut în acte ca delegat, dar în realitate conduce antrenamentele clubului lui Gigi Becali și joacă rolul de „principal”, chiar dacă regulamentul nu îi permite.

Mihai Pintilii l-a făcut praf pe șeful Școlii de Antrenori: „Să mă suspende 4 ani!”

În acest sens, Lucian Burchel a anunțat că va propune ca situația lui Mihai Pintilii să fie analizată la Comisii. Mihai Pintilii riscă să fie suspendat între 4 și 6 etape.

Reclamă

Pintilii a răbufnit la finalul meciului dintre FC Hermannstadt și FCSB, scor 0-1, și chiar l-a rugat pe Lucian Burchel să îi dea o suspendare de până la 4 ani. Cazul lui Pintilii va fi judecat pe 23 ianuarie.

„(N.r. – Unde se va ajunge?) Vrei să-mi zic părerea? Nicăieri! Nu mai zic nimic. Niciodată (n.r. – n-a fost contactat de oficialii FRF), au fost alții mai mari decât mine și n-au vorbit cu ei.

Reclamă

Eu îmi văd de drumul meu, sunt înscris la școala de antrenori șu încerc să iau carnetul. O să discut cu el (n.r. – cu Lucian Burchel) doar când voi merge la cursurile cu el, în rest n-am ce să discut cu el. Își face nume pe spatele meu. El de 3 săptămâni vorbește doar de Pintilii. Mă bucur că sunt băgat în seamă și că pot să fac să audă și oamenii de el. Asta înseamnă că n-am fost un prost, un fraier și asta mă bucură.

Mă bucur că se vorbește de mine. Doamne ajută, să-mi dea 3 luni, 3 ani, 4 ani, dacă crede că am greșit și trebuie să fiu pedepsit. Nu știu pentru ce să mă suspende. Pentru o poză? Habar n-am. Pentru că m-am ridicat cu tabela de schimbare?  Că sunt delegat în acte. Toți se mai ridică de pe bancă. Suntem legați de scaun? Chiar îl rog să mă suspende cât mai mult, să fie el liniștit.

Nu am ce vorbi cu oameni care vor doar răul în țara asta. Am fost fotbaliști, am jucat la echipa națională, mi-am rupt piciorul pentru echipa națională și meritam măcar bun simț”, a spus Mihai Pintilii, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Pintilii i-a dat o replică acidă lui Lucian Burchel și înaintea meciului de la Sibiu:

Nu, absolut deloc şi tam-tamul care se face nu cred că îşi are rostul. Chiar nu vreau să comentez, să-l lăsăm pe domnul Burchel să-şi facă investigaţia, să mă caute, să trimită şi poliţia să mă aresteze, n-am nicio problemă, dumnealui ştie că am început cursurile de carnet de antrenor. Da, nu pot să antrenez, aşa, să mă dea afară din ţară sau să mă aresteze, ce pot să fac eu?”, a spus Mihai Pintilii înainte de Hermannstadt – FCSB, conform orangesport.ro.

Mihai Stoica şi-a ieşit din minţi. Atacuri în rafală la Răzvan Burleanu şi Lucian Burchel

Mihai Stoica a lansat atacuri în rafală la Răzvan Burleanu şi Lucian Burchel. Managerul general de la FCSB este revoltat că vicecampioana României este ameninţată că va fi amendată dacă nu va avea un antrenor cu licenţă PRO pe bancă. Managerul general de la FCSB şi-a ieşit din minţi şi a răbufnit la adresa preşedintelui FRF. Vizat a fost şi şeful Şcolii de Antrenori, care a anunţat că va face o anchetă pentru a afla de ce roş-albaştrii au plecat fără Leo Strizu în cantonament.

E bine că a aflat și Burchel că deținătorul licenței PRO nu a fost anul trecut în cantonamentul Rapidului. Aaa, nu a fost mandatat? Doamne… Mă scuzați… Am frisoane când aud asta.

Ce club a condus Burleanu ca să fie președintele Federației? Ce club a antrenat Burchel de e șeful Școlii de Antrenori? Ce studii are Vochin de e una dintre cele mai importante persoane din FRF? Ce studii am eu care sunt președinte de 30 de ani? Eu am făcut Institutul Politehnic. E drept, am luat note mari…

Noi respectăm regulamentele cu o strictețe demne de o cauză mai bună. Vom avea licență PRO pe bancă, indicațiile vor fi date de cineva cu licență PRO. Și nu doar atât, vom avea unul care a terminat «prestigioasa școală de antrenori din România». Să fim serioși…Sunt 200 de antrenori cu licență PRO, dar nu găsim… Să-mi spună Burchel, că e cel mai bun antrenor, că d-asta e șeful Școlii de Antrenori, «Ia-l pe astă și veți avea rezultate». Hai să fim serioși”, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”