Închide meniul

Gigi Becali revoluţionează fotbalul românesc! Investiţie de zeci de mii de euro la FCSB, pe modelul Ajax

Dragoș Vasile Publicat: 28 iulie 2022, 12:19

Gigi Becali revoluţionează fotbalul românesc! Investiţie de zeci de mii de euro la FCSB, pe modelul Ajax

Gigi Becali revoluţionează fotbalul românesc

Gigi Becali, în timpul unui interviu / Hepta

  • Gigi Becali revoluţionează fotbalul românesc
  • Investiţie de zeci de mii de euro la FCSB, pe modelul Ajax

Gigi Becali revoluţionează fotbalul românesc. Deşi este cu gândul tot mai des la retragerea din fotbal, patronul FCSB a făcut o investiţie de zeci de mii de euro la echipa roş-albastră, pe modelul celor de la Ajax.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Alexe, coordonatorul centrului de copii și juniori de la FCSB, a oferit detalii despre o platformă de comunicare cu costuri de zeci de mii de euro. Aceasta va facilita interacțiunea cu juniorii și cu părinții.

Gigi Becali revoluţionează fotbalul românesc

„Clubul FCSB investește în ceea ce înseamnă infrastructură și logistică. În acest moment s-a achiziționat în cadrul clubului o platformă care monitorizează și înlocuiește whatsapp-ul în comunicarea cu jucătorii și cu părinții. Va fi implementată în decursul unui an. Este un contract pe cinci ani de zile, este o sumă foarte mare. Pentru a monitoriza mult mai bine evoluția jucătorilor, pentru a avea o comunicare la nivelul clubului, nu doar individual antrenor cu copiii, cu fiecare jucător sau cu părintele jucătorului. Depinde de pachetul pe care îl iei, pleacă de la minimum 6 mii de euro, până la 30 și ceva de mii de euro anual.

Reclamă

În același timp, de un an de zile avem un sistem profesional de monotorizare permanentă a tuturor activităților desfășurate pe teren. Îmi permite să monitorizez atunci când se desfășoară jocul și poarta opusă sau inclusiv ce se întâmplă pe marginea terenului. Ne-a ajutat foarte mult în a educa antrenorii de a face analiza video, în a prezenta imaginile jucătorilor, în a vedea fazele și din alt unghi. Este 3D tot sistemul, sunt cinci camere pe fiecare teren. Eu știu că sezonul acesta se extinde acest sistem pentru încă două terenuri. Știu că am achiziționat acum trei luni de zile doua sisteme mobile, acum achziționam al treilea sistem.

Noua platformă de comunicare cu copiii noi ne-am propus să o implementăm într-un an de zile. Dar cei din Olanda ne-au spus că o vom implementa în trei ani de zile. Am avut o altă platformă, dar nu a reușit să dezvolte aplicația pentru telefon, pentru tabletă la cerințele clubului. Ne-am îndreptat către Olanda. Am mers către academiile de top și am întrebat cu cine lucrați? Și am zis să mergem să lucrăm și noi cu aceste societăți”, a spus Ilie Alexe, potrivit playsport.ro.

Reclamă

Gigi Becali, reducere de 100.000 de euro pentru Nicolae Dică

Nicolae Dică a primit o reducere de 100.000 de euro din partea lui Gigi Becali în momentul achiziționării unui teren vândut de latifundiarul din Pipera. Dezvăluirea a fost făcută acum de patronul FCSB, după ce fostul mijlocaș ofensiv a revenit pe banca vicecampioanei României.

Dică este urmașul lui Toni Petrea la cârma FCSB-ului. Gigi Becali a surprins în momentul anunțului, dezvăluind că „Dicanio” nu va avea salariu la formația „roș-albastră”. Chiar dacă nu va încasa bani pe banca FCSB-ului, Dică are motive de bucurie când vine vorba de afacerile realizate în trecut cu finanțatorul „roș-albaștrilor”.

Gigi Becali a explicat că, în urmă cu ceva timp, i-a vândut lui Dică un teren cu 200.000 de euro, deși prețul inițial era de 300.000:

Reclamă 4 / 0/3

„Au fost discuții atunci, dar am rămas în relații de prietenie cu Dică. I-am dat un teren mai ieftin cu 100.000 de euro. Terenul făcea 300.000, i l-am dat cu 200.000, i-am făcut reducere. Deci am rămas în relații de mare prietenie cu el, nu că, vezi dom’ne, m-aș fi certat cu el. Nu, am fost în relații foarte prietenoase, iar oamenii pot oricând să colaboreze dacă sunt prieteni”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat