Închide meniul

Nicolae Dică, fără salariu, dar cu o reducere de 100.000 de euro din partea lui Gigi Becali! Ce afacere a făcut cu patronul FCSB

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 27 iulie 2022, 18:15 / Actualizat: 27 iulie 2022, 21:25

Nicolae Dică, fără salariu, dar cu o reducere de 100.000 de euro din partea lui Gigi Becali! Ce afacere a făcut cu patronul FCSB

Gigi Becali, avertisment pentru Nicolae Dică

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Nicolae Dică a primit o reducere de 100.000 de euro din partea lui Gigi Becali în momentul achiziționării unui teren vândut de latifundiarul din Pipera. Dezvăluirea a fost făcută acum de patronul FCSB, după ce fostul mijlocaș ofensiv a revenit pe banca vicecampioanei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dică este urmașul lui Toni Petrea la cârma FCSB-ului. Gigi Becali a surprins în momentul anunțului, dezvăluind că „Dicanio” nu va avea salariu la formația „roș-albastră”.

Nicolae Dică, fără salariu, dar cu o reducere de 100.000 de euro din partea lui Gigi Becali

Chiar dacă nu va încasa bani pe banca FCSB-ului, Dică are motive de bucurie când vine vorba de afacerile realizate în trecut cu finanțatorul „roș-albaștrilor”.

Gigi Becali a explicat că, în urmă cu ceva timp, i-a vândut lui Dică un teren cu 200.000 de euro, deși prețul inițial era de 300.000:

„Au fost discuții atunci, dar am rămas în relații de prietenie cu Dică. I-am dat un teren mai ieftin cu 100.000 de euro. Terenul făcea 300.000, i l-am dat cu 200.000, i-am făcut reducere.

Reclamă

Deci am rămas în relații de mare prietenie cu el, nu că, vezi dom’ne, m-aș fi certat cu el. Nu, am fost în relații foarte prietenoase, iar oamenii pot oricând să colaboreze dacă sunt prieteni”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Becali: „Nicolae Dică va avea libertate 15 meciuri!”

Gigi Becali a anunțat că Nicolae Dică e noul antrenor de la FCSB. „Dicanio” a efectuat astăzi primul antrenament, iar patronul FCSB a transmis că acesta va avea libertate pentru cel puţin 15 meciuri.

„Dică este noul antrenor! A zis că nu vrea bani decât la performanță. El va avea libertate 15 meciuri! El face schimbările. M-a rugat să-i dau libertate câteva meciuri să văd cum lucrează el… și am fost de acord. Să vedem dacă va fi pe primul loc sau la maximum 3 puncte de CFR Cluj sau Craiova. Nu-i pot pune obiectiv calificarea. Vorbim de viitor”, a spus Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă „Dicanio” nu îşi va îndeplini obiectivul, Gigi Becali va interveni din nou la echipă.

„Nu trebuie să facem caz. O să iau în seamă persoanele care m-au susţinut. Cel mai important lucru este să îmi impun ideile. Oamenii au spus că antrenorii vin pentru bani. Banii sunt pe ultimul loc. Nu i-am pus pe primul loc.

Nu trebuie să stau să explic ce este diferit. Este important că am ajuns la un numitor comun. Ziua de luni a fost până noaptea târziu… Nu este vorba de condiţii. Sunt un om care comunică, care ascultă idei de la oamenii din jur.

Au fost lucruri pe care le-a spus atunci dânsul. Ştiţi cum e la nervi. Am convingerea şi cuvântul patronului că nu se va mai întâmpla acest lucru. Dacă nu vom avea rezultate după 15 etape, normal că va veni un alt antrenor. Am stabilit că e un obiectiv în 15 etape. Există şi o clauză de rezilere. Nu se poate să plece oricând”, a declarat Nicolae Dică, în cadrul unei conferinţe de presă.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și