Închide meniul

Gigi Becali s-a răzgândit! L-a reprimit pe ”Albă ca Zăpada” Adi Popa la FCSB! Care este motivul

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 iunie 2020, 9:43 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:01

Gigi Becali s-a răzgândit! L-a reprimit pe ”Albă ca Zăpada” Adi Popa la FCSB! Care este motivul

SportPictures / Flaviu Buboi/ Sport Pictures via hepta

Gigi Becali s-a răzgândit! L-a reprimit pe ”Albă ca Zăpada” Adi Popa la FCSB! Care este motivul

Becali avea în lot mai mulți fotbaliști pe care îi băgase în șomaj tehnic, printre care și Popa, pe care l-a numit ”Albă ca Zăpada” în urmă cu câteva săptămâni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB, probleme de lot. Becali l-a reprimit pe Adi Popa la echipă

Becali recunoaște că s-a mai gândit și la alți fotbaliști să îi readucă la lot, dar nu a recusc la această metodă.

”L-am chemat pe Adi Popa la echipă. Nu ia bani? De aceea e plătit, nu? Ceilalți? Păi, Stan nu poate pentru că este accidentat. Aaaa, ar fi bun Bălgrădean. Chiar trebuia să-l chem și să-l bag iar să joace. Așa mai putea încasa un gol sau două pentru ca viitoarea sa echipă, CFR Cluj, să nu mai aibă niciun fel de emoție la campionat (n.r. – râde)”, a spus Becali la PRO X.

Gigi Becali îl critica dur pe Adi Popa

Gigi Becali a lansat un nou val de critici la adresa jucătorilor pe care i-a trimis în şomaj tehnic. Adi Popa a ieşit cel mai şifonat. Mijlocaşul împrumutat de la Reading, dar şi ceilalţi fotbalişti care s-au trezit cu contractele suspendate, au de gând să se adreseze Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

"De ce te duci, mă, la TAS? Te-am luat de la Chiajna și te-am făcut milionar! L-am lăsat când a vrut să plece, a câștigat milioane. Gnohere e afro-american (n.r. afro-fancez), dar e băiat de caracter. Afro-americanul a fost mai de caracter decât «Albă ca Zăpada» Popică!

Reclamă

Mai avea de luat 70-80.000 până acum și alți 200.000 de euro, dar n-a zis omul nimic. A plecat și și-a văzut de treaba lui. Plus că pe Gnohere nu l-am făcut om cum l-am făcut pe Popa, care era piticanie la Chiajna. Du-te la TAS și taci din gură, plângăciosule! Să dea în judecată coronavirusul și să-i dea coronavirusul bani”, declara Becali în urmă cu nouă zile.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și