Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali s-a ţinut de cuvânt! Patronul FCSB l-a cedat pe Andrei Vlad la Universitatea Craiova: „Ajunge, gata!” Cât va plăti Mihai Rotaru pentru transfer

Dragoș Vasile Publicat: 31 iulie 2021, 18:30

Gigi Becali s-a ţinut de cuvânt! Patronul FCSB l-a cedat pe Andrei Vlad la Universitatea Craiova: „Ajunge, gata! Cât va plăti Mihai Rotaru pentru transfer

Gigi Becali l-a cedat pe Andrei Vlad la Universitatea Craiova

Profimedia

  • Gigi Becali l-a cedat pe Andrei Vlad la Universitatea Craiova
  • Cât va plăti Mihai Rotaru pentru transfer

Gigi Becali s-a ţinut de cuvânt! Patronul FCSB l-a cedat pe Andrei Vlad la Universitatea Craiova

Patronul FCSB s-a enervat pe Andrei Vlad după eliminarea ruşinoasă din UEFA Conference League. Tânărul portar a gafat decisiv, iar Gigi Becali l-a cedat la Universitatea Craiova, exact cum a anunţat că va face.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În schimbul său, oltenii vor achita 450.000 de euro, suma de transfer pe care FCSB a plătit-o în 2017 când l-a transferat din Bănie pe goalkeeper.

„L-am dat pe Vlad (n.r. Andrei) la Craiova (n.r. Universitatea). Cu cât l-am luat, cu atât l-am dat. Le-am spus să se uite în acte. Ajunge, gata!”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă

În vârstă de 22 de ani, Andrei Vlad este cotat la 900.000 de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Ce a spus Laurenţiu Reghecampf despre transferul lui Andrei Vlad

Noul antrenor al oltenilor îl aşteaptă la Craiova şi pe Andrei Vlad, portarul pe care Gigi Becali a spus că vrea să îl cedeze gratis din cauza gafei cu Şahtior Karagandy.

Reclamă

Culmea, Becali a susţinut că se simte vinovat pentru că l-a furat pe Vlad de la Craiova alături de Anamaria Prodan, soţia lui Reghecampf.

„O să vedem și cu Vlad, dar noi în momentul de față suntem acoperiți. Un jucător ca Vlad este interesant pentru orice echipă, joacă la echipa națională… Eu nu văd ce problemă ar fi dacă am avea 3 portari de mare valoare, asta dacă vine și Vlad”, a transmis Reghecampf.

Andrei Vlad l-a scos din minţi pe Gigi Becali după ce a gafat în umilinţa din Conference League

Andrei Vlad a gafat decisiv în umilinţa pe care FCSB a suferit-o în Conference League cu Şahtior Karagandy. Goalkeeper-ul de 22 de ani a avut o intervenţie ratată la şutul lui Stefan Bukorac. A respins în faţă execuţia de la distanţă a mijlocaşului advers. Mingea a ajuns la Mikhail Gabyshev, care a înscris cu uşurinţă.

Reclamă 4 / 0/3

De-a lungul timpului, Andrei Vlad a gafat în momente decisive. Prima gafă, care i-a scos lui Gigi Becali 10 milioane de euro din buzunar, a fost în 2018. Atunci, cel supranumit „Messi al portarilor”, a greşit la golul care a dus la ratarea calificării în grupele Europa League.

Ultima dată când Andrei Vlad a fost scos ţap ispăşitor de Gigi Becali a fost chiar în play-off-ul din sezonul trecut. Vlad a încasat un gol în minutul 90+3 în derby-ul cu CFR Cluj. Ulterior, s-a demonstrat că acel gol încasat a fost decisiv în lupta la titlu.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat