Închide meniul

Andrei Vlad a stârnit mânia lui Gigi Becali! Eroare incredibilă a portarului de la FCSB în returul cu Şahtior Karagandy. „Messi al portarilor” s-a făcut de râs!

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 iulie 2021, 16:34

Andrei Vlad a stârnit mânia lui Gigi Becali! Eroare incredibilă a portarului de la FCSB în returul cu Şahtior Karagandy. „Messi al portarilor s-a făcut de râs!

Andrei Vlad, gafă de proporţii în Şahtior Karagandy - FCSB

Captură PRO X

  • Andrei Vlad, gafă uluitoare la Ereven
  • Portarul lui FCSB a greşit incredibil la golul lui Şahtior Karagandy

Goalkeeper-ul de 22 de ani a avut o intervenţie ratată la şutul lui Stefan Bukorac. A respins în faţă execuţia de la distanţă a mijlocaşului advers.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Vlad, gafă de proporţii în Şahtior Karagandy – FCSB

Andrei Vlad le-a făcut astfel un „cadou” jucătorilor din Kazahstan. Mingea care l-a lovit în piept pe portarul lui FCSB a ajuns la Mikhail Gabyshev, care a înscris cu uşurinţă.

De-a lungul timpului, Andrei Vlad a gafat în momente decisive. Prima gafă, care i-a scos lui Gigi Becali 10 milioane de euro din buzunar, a fost în 2018. Atunci, cel supranumit „Messi al portarilor”, a greşit la golul care a dus la ratarea calificării în grupele Europa League.

Reclamă

Ultima dată când Andrei Vlad a fost scos ţap ispăşitor de Gigi Becali a fost chiar în play-off-ul din sezonul trecut. Vlad a încasat un gol în minutul 90+3 în derby-ul cu CFR Cluj. Ulterior, s-a demonstrat că acel gol încasat a fost decisiv în lupta la titlu.

Florin Tănase l-a felicitat pe Andrei Vlad după FCSB – Şahtior Karagandy 1-0

FCSB a câştigat la limită pe Arena Naţională. Chiar Andrei Vlad a intervenit salvator pe finalul meciului. Căpitanul Tănase l-a ridicat în slăvi pe tânărul portar.

Reclamă

Am câştigat cu 1-0, puteam să câştigăm la un scor mai clar, să fim mai liniştiţi. Trebuie să fim concentraţi la meciul retur, care este pe sintetic. Suntem noi favoriţi. E şi început de campionat, încă nu avem ritmul care trebuie. Trebuie să creştem de la meci la meci.

Mi-a plăcut şi vârf, dar ajunge mingea mai sus acolo. Este dificil când bagi copii în echipă. Când a scos-o Vlad credeam că este gol. Merită felicitat de toţi cei care îl înjurau. El ne-a ajutat pe tot parcursul sezonului. Avem doi poartari foarte buni”, a declarat Florin Tănase la finalul meciului tur.

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!” 23:29 Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor! 23:17 Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!” 23:16 Reacţia lui Paul Iacob, după ce suporterii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi: „Noi suntem principalii responsabili”! 22:52 Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni 22:43 Fanii de la Rapid i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi! Numele lui Marius Şumudică, scandat în Giuleşti 22:21 Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis 22:20 FotoRapid – Sepsi 0-1. Debeljuh a dat lovitura în prelungirile partidei! Fanii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi 21:44 „Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid 21:19 FotoFanii Rapidului, reacţie vehementă după ce au văzut spectacolul pirotehnic de la Leverkusen! Mesaje dure de protest Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB
Liga 1 • 22:21
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica
Liga 1 • 21:00
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica: „E mereu în top 3!”
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi!
Extra • 20:21
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi! Mesajul fotbalistului: „Cu siguranţă, peste ani, se va mândri”
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali
Liga 1 • 19:28
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali: „Să-i ceară sfatul lui Cristi Borcea!”
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj - FCSB 0-1
Liga 1 • 18:38
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj – FCSB 0-1! Detaliul scos în evidenţă după victoria roş-albaştrilor: „Imposibil de imaginat!”