Închide meniul

Gigi Becali scapă de Zdenek Ondrasek. Îl ia Mutu la FC U Craiova 1948. Lovitură pe piaţa transferurilor. Încă un jucător, OUT din lotul FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 august 2021, 11:52 / Actualizat: 2 august 2021, 15:30

Gigi Becali scapă de Zdenek Ondrasek. Îl ia Mutu la FC U Craiova 1948. Lovitură pe piaţa transferurilor. Încă un jucător, OUT din lotul FCSB

Gigi Becali a scăpat de Zdenek Ondrasek

Hepta

„Ei nu mai fac parte din echipa noastră, Ondrasek şi Vucur. Trebuie să respectăm contractele. Le propunem variante. Am înţeles că îl vrea Mititelu pe Ondrasek. Îi dă doar 10.000 pe lună, trebuie să îi dau eu 50.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Învăţăm din greşeli. Plătesc, pentru că aşa fac eu. Nu o să mai fac. Nu mai iau străini în viaţa mea. Iau străini, dar după ce îi văd la Botoşani şi FC Argeş. Mi l-a adus Rică Neaga. Am avut încredere în Rică Neaga”, a spus Becali, la Pro X.

Zdenek Ondrasek, OUT de la FCSB

FCSB a plătit 200.000 de euro ca să-l aducă pe Ondrasek de la Viktoria Plzen. În stagiunea precedentă din campionatul Cehiei, acesta a înscris 6 goluri în 31 de partide.

„Ondrasek are niște calități. Iese mingea afară din capul lui. Nu vreau să-l mai critic pe băiat. Nu mi-a plăcut. Pe mine nu mă păcălește cu un lat”,a spus Gigi Becali, la Digi Sport, după meciul cu Botoşani.

32 de ani are Zdenek Ondrasek. El este cotat de transfermarkt.com la 650.000 de euro. Cehul are unul dintre cele mai mari salarii din lotul lui Becali, 20.000 de euro pe lună.

Reclamă

Gigi Becali tună și fulgeră: „Sunt oameni care nu strâng toată viața cât iei tu pe lună!”

FCSB a reușit doar un egal, la Arad, cu UTA, scor 1-1, iar Gigi Becali „a luat foc”. Patronul roș-albaștrilor a făcut trei schimbări în minutul 34. Unul dintre jucătorii săi l-a făcut să rabufnească la TV.

Patronul FCSB tună și fulgeră la adresa lui Iulian Cristea. Fundașul central este acuzat de Becali că a greșit în mai multe rânduri. Cristea se numără printre jucătorii schimbați de Becali în minutul 34. „Cum să nu te informezi, mă? Dar ce? A fost numai aia greșeala? A dat numai pase la adversari! Trebuia să dea gol ăla, să fie circul lumii! Vine un jucător din afara terenului, tu îi dai pasă să dea gol. Îți dai seama? Înseamnă că dormi pe teren! Și, decât să dormi, mai bine să intre altul„, a răbufnit Becali la Digi Sport.

Becali susține că Iulian Cristea câștiga 15.000 de euro, pe lună, la FCSB. Patronul echipei consideră că fundașul își bate joc de munca colegilor.

Reclamă 4 / 0/3

În țara asta sunt oameni care muncesc 7-8 familii și nu strâng 15.000 de euro în 20 de ani și tu iei 15.000 pe lună, mă, tată! Dacă iei la FCSB 15.000 pe lună, ai grijă de minge! Dacă o pierzi o dată, trec cu vederea, dar dacă îți bați joc de echipă, te schimb în minutul 15. Aici sunt niște reguli!„, a mai spus Becali.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 Vezi toate știrile
Citește și