Închide meniul

Gigi Becali se amuză de Laurenţiu Reghecampf şi Mihai Rotaru: „Să aibă grijă cu Rapid şi Farul, e cam greu cu intratul în play-off”. Ce spune despre conducătorii Universităţii Craiova

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 ianuarie 2022, 13:24

Gigi Becali se amuză de Laurenţiu Reghecampf şi Mihai Rotaru: „Să aibă grijă cu Rapid şi Farul, e cam greu cu intratul în play-off. Ce spune despre conducătorii Universităţii Craiova

Gigi Becali se amuză de FC Voluntari după eşecul din finala Cupei României

Gigi Becali, fericit că FC Voluntari a pierdut Cupa României / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Patronul lui FCSB e sigur că nici măcar Marian Copilu, care este aproape de a deveni preşedintele alb-albaştrilor, nu va schimba situaţia la clubul din Bănie. Gigi Becali l-a avertizat pe Mihai Rotaru că ar putea rata prezenţa în play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali: „Universitatea Craiova nu va conta în lupta pentru titlu”

Nu mă interesează niciun Marian Copilu. E treaba lui Rotaru pe cine aduce la echipă și ce vor mai face pe acolo Cârțu și Marcel Popescu. Eu îi am pe Meme și Argăseală și sunt mulțumit de ei. Oricum Craiova lui Rotaru nu va conta în lupta pentru titlu. Să aibă grijă cu Rapid și Farul, că e cam greu pentru ei cu intratul în play-off”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Universitatea Craiova este fără victorie în ultimele şapte etape din Liga 1. A încheiat 2021 pe poziţia a 5-a, la egalitate de puncte cu Farul şi Rapid. Pentru trupa lui Laurenţiu Reghecampf urmează chiar duelul cu giuleştenii. După, le vor întâlni pe Sepsi şi CFR Cluj.

Patru jucători, OUT din lotul lui Reghecampf

Laurenţiu Reghecampf a lăsat patru jucători în afara lotului. Este vorba de Bălașa, Ivanov, Fedele şi Roman. În locul lor, în cantonamentul din Turcia au fost aduşi juniori de la echipa a doua.

Lotul Universităţii Craiova pentru cantonamentul din Turcia:

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
Vezi toate știrile
Citește și