Închide meniul

Gigi Becali se va înfuria! Este „la cuțite” cu arbitrul care a fost delegat la FCSB – CS Mioveni. L-a făcut praf cu fiecare ocazie!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 octombrie 2021, 13:11

Gigi Becali se va înfuria! Este „la cuțite cu arbitrul care a fost delegat la FCSB – CS Mioveni. L-a făcut praf cu fiecare ocazie!

Gigi Becali, război total Răzvan Burleanu

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Marcel Bîrsan va fi la centru în partida care se va disputa pe stadionul din Buzău. Va fi ajutat de Valentin Avram, Marius Cristian Marchidanu și Marian Barbu. Vestea nu îi pică deloc bine finanțatorului vicecampioanei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marcel Bîrsan, delegat de CCA la FCSB – CS Mioveni

Bîrsan nu a mai arbitrat-o pe FCSB în această stagiune. În luna mai a împărțit ultima dată dreptatea într-o confruntare a roș-albaștrilor. Jucătorii antrenați atunci de Toni Petrea au smuls in extremis o remiză. Florin Tănase a înscris golul de 2-2 în minutul 90+2.

Anul trecut, Marcel Bîrsan a fost făcut praf de Gigi Becali. Patronul lui FCSB s-a înfuriat după o înfrângere suferită în Bănie, cu Universitatea Craiova, scor 1-2. Ambele goluri ale oltenilor au fost marcate din penalty.

Craiova n-a jucat nimic. A primit cadou 11 metri la Mihăilă și la Koljic. Dacă îl vezi pe Bîrsan arbitru… Nu vreau să mai jignesc, dar pune, mă, un arbitru bun. Ei nu-l știu pe Bîrsan? Nu-l văd?

Cum să arbitrezi în halul ăsta? N-ai văzut bine, Bîrsane! Iartă-mă! Dacă vezi că trage de șort în fața ta nu dai 11 metri? Înseamnă că are mai multe… Văd sigur că e tragere de șort. Probabil că nici nu știe să vorbească. Nu vezi cum aleargă? Tu l-ai pune să arbitreze? În România nu mai e corupție, e prostie! L-am sunat pe Stoica și am zis «MM ai văzut pe cine a dat arbitru? Pe Bîrsan! Cum să-l pui arbitru?». A început și el să râdă„, a răbufnit atunci Becali.

Reclamă

Finanțatorul lui FCSB a dat de pământ cu Marcel Bîrsan și în acest an, când Bîrsan a eliminat doi jucători de la Dinamo în prima repriză a unui meci cu CFR Cluj.

Dacă nu dau gol, bagă Bîrsan mingea în poartă. Le-a dat doi oameni afară, nu mai aveau nevoie de 11 metri. Dă-le doi oameni afară celor care joacă cu mine, și nu mai am nevoie de 11 metri.

E clar că e de undeva, teleghidat. Kovacs ne-a furat cu CFR. După, ne-a dat să ne mai pârlească o dată cu Viitorul. O să vedeți că pe Bîrsan îl mai dă o dată cu CFR. Pe Bîrsan l-au trimis, că e kamikaze„, a fost reacția lui Becali.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB, decimată de accidentări și de Covid-19

Dintre cei 12 jucători care, în momentul de față sunt indisponibili, FCSB s-ar putea baza pe Octavian Popescu. Șapte fotbaliști ai roș-albaștrilor au COVID-19, iar patru, dacă-l excludem pe Tavi Popescu, sunt accidentați.

Din informațiile AS.ro, ultimul adăugat pe lista indisponibililor este Ovidiu Popescu. Închizătorul este accidentat și nu va face parte din lotul deplasat la Buzău.

16 jucători ar avea la dispoziție cei de la FCSB, pentru meciul cu Mioveni. Acestora li s-ar putea adăuga Octavian Popescu, dar și câțiva juniori. Asta dacă nu mai pică nimeni din cauza COVID-19.

  • Portari: Târnovan, Vlad;
  • Fundași: Crețu, Miron, Haruț, Radunovic, Vinicius;
  • Mijlocași: Perianu, Olaru, Musi, Tănase, V. Gheorghe, I. Stoica;
  • Atacanți: Dumiter, Keșeru, Mamut.
  • Accidentați: Panțîru, Coman, Ov. Popescu și Burlacu
  • COVID-19: Straton, Cristea, Șerban, Șut, Oaidă, Budescu, Cordea

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor Vezi toate știrile
Citește și