Închide meniul

Gigi Becali și-a ales noul favorit de la FCSB! ”Eu zic că va ajunge mare fotbalist. Îmi place foarte mult de el”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 februarie 2022, 9:23

Gigi Becali și-a ales noul favorit de la FCSB! ”Eu zic că va ajunge mare fotbalist. Îmi place foarte mult de el”

Gigi Becali este dispus să plătească o sumă uriaşă pentru ca FCSB - CFR Cluj să se joace în Ghencea

Gigi Becali, ultimul asalt spre Ghencea / Hepta

”Am zis că vreau să fie Șerban pe bancă pentru că are 21 sau 22 de ani. Și acum am vorbit cu MM. Din punctul meu de vedere, eu zic că va ajunge mare fotbalist. E posibil să mă înșel. Îl văd titular în locul lui Radunovic, dar pentru că ei nu vor niciunul, nu forțez nici eu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fac un compromis, sunt ei acolo, muncesc împreună, nu pot să impun totul. Dar la un moment dat trebuie să impun pentru că ăsta are 21 de ani și cred că va ajunge mare fotbalist! De ce? N-are emoții deloc, driblează, pasează, iese din apărare cu mingea la picior… Îmi place foarte mult de el!”, a spus Becali, citat de digisport.ro.

Gigi Becali l-a ”descoperit” pe Sorin Șerban

Totuși, Șerban joacă pe un post care momentan pare acoperit. Risto Radunovic este titular în flancul stâng și a avut evoluții constante de la venirea la FCSB. În acest moment, acesta pare greu de scos din primul 11, chiar dacă Gigi l-ar dori acolo pe Sorin Șerban, jucător adus la FCSB, în 2019, de la Minaur Baia Mare.

După un prim sezon în care a fost împrumutat la Poli Iași, Șerban a jucat la echipa a doua a clubului din Berceni. El a debutat la prima echipă la finalul stagiunii precedente și de atunci l-a impresionat pe Gigi Becali.

Gigi Becali, cadou uriaș pentru Octavian Popescu

Gigi Becali a demonstrat că îi tratează regește pe jucătorii pe urma cărora speră să facă o mică avere. Este și cazul lui Octavian Popescu, cel care a primit cadou de la Gigi o mașină în valoare de 35.000 de euro.

Reclamă

Gigi Becali i-a cumpărat lui Octavian Popescu un Mercedes CLA în valoare de 35.000 de euro. „Perla” celor de la FCSB s-a lăudat cu noua jucărie pe rețelele de socializare.

Octavian Popescu are un salariu lunar de 3000 de euro la FCSB. Puștiul de 19 ani e departe de cel mai bine plătit jucător al roș-albaștrilor, Florin Tănase, care încasează lunar 30.000 de euro.

21 de meciuri a jucat Octavian Popescu în acest sezon de Liga 1 pentru FCSB și are în cont șase goluri și trei assist-uri. În primele meciuri din 2022, atacantul vicecampioanei a înscris două goluri fabuloase în derby-urile cu CFR Cluj și Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali: „Octavian Popescu e cuminte!”

Gigi Becali a dezvăluit că plănuiește să-i mărească salariul lui Octavian Popescu. Puștiul de 19 ani l-a impresionat pe latifundiarul din Pipera prin comportamentul său.

„Lui Tavi Popescu, cu drag o să-i măresc salariul. 3000 are și nu zice omul nimic. Păi da, dar i-am cumpărat mașină acum, de 30.000! El și-a ales-o, una frumușică, simplă, nu de pește. E cuminte! Tavi Popescu joacă pe liber, i-a dat-o de două ori lui Coman ca s-o bage, el în alte situații o prelua direct în poartă. Coman trebuia să dea două goluri. Pe urmă i-a pasat și lui Cordea”, a spus Gigi Becali.

Recomandări
  • Gigi Becali și-a găsit un nou jucător favorit la FCSB
  • Sorin Șerban e rezerva lui Risto Radunovic

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21
apr.
23:57
Imaginile care au stârnit controverse uriaşe în Real Madrid – Barcelona. Lamine Yamal şi „golul fantomă” care nu s-a validat
21
apr.
23:50
VIDEOSporting – Guimaraes 3-0 a fost exclusiv în AntenaPLAY. Gyokeres, dublă de senzaţie. Porto, victorie muncită la Casa Pia
21
apr.
23:45
Răzvan Lucescu, scandal uriaş după ce PAOK a pierdut derby-ul cu Olympiacos: „Un arbitraj jenant! A venit să ajute o echipă”
21
apr.
23:30
Real Madrid – FC Barcelona 3-2. Jude Bellingham, eroul „galacticilor” în minutul 90+1! Un nou gol uriaş înscris în El Clasico
21
apr.
23:13
EXCLUSIV„Greu de înţeles!” Decizia luată de Florinel Coman l-a bulversat pe Ciprian Marica: „Ne-am distrus valorile”
21
apr.
22:27
VIDEOAntonio Rudiger a încercat să sperie un poliţist înainte de Real Madrid – Barcelona. Reacţia virală a omului legii
21
apr.
21:57
„Este ultimul tău sezon în Liga 1?” Marius Ştefănescu, reacţie total neaşteptată: „Îmi spui după!”
21
apr.
21:55
Discursul lui Mihai Rotaru, după debutul lui Gâlcă la Universitatea Craiova: „Nu e normal asta! Să tragă semnale de alarmă!”
21
apr.
21:23
Andrei Ivan s-a descătuşat după ce a dat primul gol după 8 luni: „Sper să marchez în fiecare meci!” Ce a spus de Gâlcă
21
apr.
21:17
Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după debutul cu victorie pe banca Universităţii Craiova: „Asta e important pentru mine!”
Vezi toate știrile
Citește și