Închide meniul

Gigi Becali şi-a schimbat strategia: „Să îi fac statuie sau să îi măresc salariul?” Ce spune patronul FCSB despre Ştefan Târnovanu, eroul din remiza cu Sepsi

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 21 decembrie 2021, 12:00

Gigi Becali şi-a schimbat strategia: „Să îi fac statuie sau să îi măresc salariul? Ce spune patronul FCSB despre Ştefan Târnovanu, eroul din remiza cu Sepsi

Ştefan Târnovanu, în al nouălea cer după CFR Cluj - FCSB 1-0

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gigi Becali şi-a schimbat strategia

Ştefan Târnovanu nu a fost lăudat de Gigi Becali. Ba mai mult, acesta i-a transmis tânărului său jucător că trebuie să aibă prestaţii excelente meci de meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ce vreți, tată, acum de la mine? Să îl fac și pe Târnovanu ăsta Messi al portarilor așa cum am făcut cu Vlad? Și l-ați văzut apoi pe Vlad că nu îi mai ajungeai la nas? Îl ridicasem pe ăla în slăvi de apoi îmi pierdea meci după meci. Vreți să îi fac statuie lui Târnovanu sau să îi măresc salariul după un singur meci?

Nu, tată! Târnovanu și-a făcut datoria pentru echipă. E treaba lui Toni Petrea ce a spus de el după meci, că el stă cu ei în vestiar și el știe cel mai bine ce trebuie să spună de unul și de altul. Dar de acum eu am schimbat foaia. De aia e portar Târnovanu, să apere. Nu e atacant ca să dea goluri. Lasați-mă cu măriri de salariu, că știu eu ce am de făcut.

Măcar să îi văd eu pe jucători că își dau viața pentru echipă și nu dorm pe teren, că știu eu cum să mă port apoi cu cei care își fac datoria. Așa că, Târnovanu are mult de muncă în continuare și vorbărie mai puțină”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

„Black Spider” de la FCSB! Ștefan Târnovanu, comparat cu Lev Yashin

Târnovanu a avut o evoluție de excepție în Sepsi – FCSB 0-0, reușind să îl înlocuiască cu brio pe Andrei Vlad. Ștefan Târnovanu a salvat FCSB de la înfrângere.

Reclamă

Evoluția lui Târnovanu a adus aminte de Yashin, care se îmbracă mereu în negru, motiv pentru care a și fost supranumit „Black Spider”. Tânărul goalkeeper de la FCSB a avut intervenții excelente și se anunță un concurent serios pentru Andrei Vlad, deși, până acum, era doar al treilea portar din lot.

„M-am lovit rău. La ultima minge mi-am rupt șoldul. Mă doare de mor. M-au felicitat și colegii, și adversarii. Sunt fericit pentru evoluția mea, dar nu pot să fiu total, pentru că nu am bătut. Am încercat să ajut echipa.

Un cadou frumos, neașteptat, ținând cont că anul acesta a început cu decesul tatălui meu, căruia îi și dedic această prestație. Sperăm să ne putem clasa la final de an pe primul loc, eu cred că există șanse, având în vedere că se înjumătățesc punctele”, a spus Târnovanu după meci.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și