Închide meniul

Black Spider de la FCSB! Ștefan Târnovanu, comparat cu Lev Yashin! „M-au felicitat și colegii, și adversarii!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 decembrie 2021, 9:30 / Actualizat: 20 decembrie 2021, 12:44

Black Spider de la FCSB! Ștefan Târnovanu, comparat cu Lev Yashin! „M-au felicitat și colegii, și adversarii!

Ștefan Târnovanu, răspuns pentru Gică Hagi

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Târnovanu a avut o evoluție de excepție, reușind să îl înlocuiască cu brio pe Andrei Vlad. Ștefan Târnovanu a salvat FCSB de la înfrângere. Intervențiile sale au reamintit de Lev Yashin, legendarul portar rus. Black Spider de la FCSB a sărit din colț în colț și a asigurat un punct echipei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Evoluția lui Târnovanu a adus aminte de Yashin, care se îmbracă mereu în negru, motiv pentru care a și fost supranumit Black Spider. Tânărul goalkeeper de la FCSB a avut intervenții excelente și se anunță un concurent serios pentru Andrei Vlad, deși, până acum, era doar al treilea portar din lot.

Ștefan Târnovanu i-a dedicat prestația tatălui său

În vârstă de 21 de ani, Ștefan Târnovanu a ajuns la FCSB în urmă cu aproape doi ani, iar acesta a fost primul meci din actualul sezon. 1,97 metri este înălțimea lui Târnovanu, a cărui cotă este de 150.000 de euro. Black Spider de la FCSB i-a dedicat prestația din meci tatălui său, care a decedat recent.

„M-am lovit rău. La ultima minge mi-am rupt șoldul. Mă doare de mor. M-au felicitat și colegii, și adversarii. Sunt fericit pentru evoluția mea, dar nu pot să fiu total, pentru că nu am bătut. Am încercat să ajut echipa.

Un cadou frumos, neașteptat, ținând cont că anul acesta a început cu decesul tatălui meu, căruia îi și dedic această prestație. Sperăm să ne putem clasa la final de an pe primul loc, eu cred că există șanse, având în vedere că se înjumătățesc punctele”, a spus Târnovanu după meci.

Reclamă
Citește și:

Cine a fost Lev Yashin

Lev Yashin a fost unul dintre cei mai mari portari din istoria fotbalului. Supranumit Black Spider, acesta a reușit să câștige Balonul de Aur. Yashin a scris istorie in tricoul celor de la Dinamo Moscova și a închis în multe rânduri poarta naționalei URSS.

A cucerit medalia de aur la Jocurile Olimpice din 1956 și campionatul european din 1960. Yashin este singurul portar care a primit Balonul de Aur. Black Spider a participat și la patru ediții ale Cupei Mondiale.

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:40 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! Vezi toate știrile
Citește și